Special Interviul zilei

Autor: Pompiliu Constantin / 14 Dec. 2023

Interviu exclusiv cu Michael Primbs, avocat german, despre Super Liga Europei la fotbal, legea antitrust si Campionatul European de anul viitor

Fotbalul european freamătă în această perioadă. Fanii și profesioniștii din domeniu așteaptă cu nerăbdare o decizie privind Super Liga Europei ...

Autor: Pompiliu Constantin / 26 Mai 2023

Interviu cu Xavier Dietlin, fost fotbalist în naționala Elveției, devenit designer în industria ceasurilor: Accidentarea m-a salvat de fotbal

 Elvețianul este considerat o figură inovatoare în domeniul orologeriei, însă puțini știu despre el că  a jucat fotbal profesionist.

Autor: Nicolae Comănescu / 27 Apr. 2023

VIDEO / Simona Halep rupe tăcerea și răspunde la mai multe întrebări despre cazul său de dopaj

 Simona Halep are mai bine de jumătate de an de când așteaptă să fie judecată.

05 Apr. 2023

EXCLUSIV / Interviu cu Valentin Popescu, specialist în marketing sportiv, despre organizații de succes, branduri cu potențial și oportunități

 Valentin Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și abili oameni din marketingul sportiv românesc.

Autor: Mihai Constantin / 03 Apr. 2023

EXCLUSIV / Interviu cu Silviu Lupusavei, creatorul clubului Rising Stars: Baschetul la nivel juvenil nu ar trebui să urmărească doar rezultatele

 Silviu Lupusavei are baschetul în ADN. A jucat timp de 20 de sezoane în prima ligă din România, iar acum conduce un club de baschet privat în Popești Leordeni.

Autor: Teodor Burnar / 28 Noi. 2022

Ionuț Lupescu comentează decăderea naționalei: “Selecționerul trebuie să fie cel mai realist! Dacă el e fericit și foarte motivat că a bătut Moldova cu 5-0...”

Fost component de bază al celei mai bune generații din istoria naționalei de fotbal a României, Ionuț Lupescu a ironizat, într-un interviu pentru Ziarul de Sport, autosatisfacția selecționerului Edi Iordănescu, cel care a jubilat după victoria de final de an a României, 5-0 pe terenul Moldovei.

 

 

 

 

 

Autor: Pompiliu Constantin / 28 Noi. 2022

EXCLUSIV / Interviu cu Dragoș Militaru: Unirea Dej în play-off-ul ligii secunde ar fi una dintre marile surprize a ultimilor 5-10 ani

 Dragoș Militaru este antrenorul echipei Unirea Dej, care a surprins pe toată lumea în acest sezon prin jocul minuțios, omogen, care i-a adus și rezultate cu care are șanse mari să termine sezonul regulat în zona de play-off. Tehnicianul ne-a răspuns întrebărilor după meciul echipei sale cu Unirea Slobozia, încheiat 1-1.

Autor: Teodor Burnar / 24 Noi. 2022

Brazilianul Eric de Oliveira: "Îmi doresc să ne întâlnim cu Germania pe drum, să le dăm 14-2! Sau 21-3!" + Cum l-a convins pe Laidouni să accepte transferul vieții

 În a doua parte a interviului exclusiv pentru Ziarul de Sport, fostul star brazilian din Liga I, Eric de Oliveira, a "disecat" Campionatul Mondial și a dezvăluit cum l-a convins pe Aissa Laoudoni, vedeta Tunisiei în primul meci disputat în Qatar, să accepte transferul carierei - de care, atenție, acesta nici nu voia să audă!

 

 

 

 

 

Autor: Mihai Constantin / 24 Noi. 2022

Câte medalii poate câștiga România la Jocurile Olimpice? Obiectivele federațiilor

 Ministrul Sportului Eduard Novak a lansat noua strategie națională pentru sport, iar federațiile sportive vin să-i susțină ideile cu optimism.

Autor: Teodor Burnar / 23 Noi. 2022

INTERVIU - Ionuț Lupescu: “Când bați Argentina e o bucurie imensă, dar durează doar câteva ore. Apoi o iei de la capăt”

Nu mulți fotbaliști din lume se pot lăuda că au trăit euforia unui rezultat mare contra Argentinei. Ionuț Lupescu este unul dintre ei și a oferit un interviu pentru Ziarul de Sport, realizat de jurnalistul Teodor Burnar.

 

Autor: Teodor Burnar / 22 Noi. 2022

EXCLUSIV. Eric de Oliveira: “E momentul lui Neymar. Dacă ia Cupa Mondială, ia și Balonul de Aur”

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I (66 goluri) a oferit un interviu pentru Ziarul de Sport, în care a analizat şansele Seleção la trofeul Cupei Mondiale, dar a şi rememorat experienţa sa în fotbalul din Golf. Eric a vorbit totodată despre şansele României de a se mai califica la un turneu final de CM, după o absenţă de peste două decenii.

Autor: Andrei Szabo / 19 Mai 2020

Sfaturile unui nutriționist de calibru pentru fotbaliști. Importanța hidratării și a dietei variate

 Tara Ostrowe este nutriționist specializat în sport. Ea a lucrat pentru cluburi din diverse ramuri precum fotbal american, fotbal și atletism.

Autor: Pompiliu Constantin / 19 Feb. 2020

Escalada, sportul speranței. Interviu cu Claudiu Miu, fondatorul Climb Again, un proiect pentru cei dornici să-și depășească limitele

 Claudiu Miu este cel care a demarat proiectul Climb Again în urmă cu câțiva ani iar prin intermediul asociației și clubului Climb Again, el oferă oportunitatea copiilor și tinerilor cu nevoi speciale să-și recapete încrederea în forțele proprii, să facă mișcare și să aibă o mai bună coordonare în spațiu.

Autor: Flaviu Ilie, Raluca Macavei, Andrei Pietricică, Eduard Tarnu, Alexia Tarnu / 25 Ian. 2020

INTERVIU BILINGV/ Michael Zeman și pasiunea sa nebună pentru Bayern: "Sângele meu este alb-roșu!"

 Ziarul de Sport v-a obișnuit cu articole originale care prezintă povești ce trebuie cunoscute de întreagă lume. Astăzi, pe site-ul nostru este prezentată povestea lui Michael Zeman, zis Buschmann, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai lui Bayern Munchen și printre cei mai înfocați suporteri din acest sport într-un interviu bilingv.

Autor: Andrei Szabo / 22 Noi. 2019

Interviu cu Jose Mourinho, după instalarea la Tottenham: Putem câștiga titlul sezonul viitor

 Jose Mourinho și-a preluat atribuțiile de antrenor principal la Tottenham și a prezentat jurnaliștilor britanici planurile sale pe termen lung.