Special Reportaj

Autor: Maria Sorescu / 17 Mar. 2020

Cosmin Gîrleanu, un outsider calificat la Jocurile Olimpice

 Boxul românesc traversează o criză de performanțe de mai mulți ani, însă un sportiv cvasinecunoscut a reușit calificarea la Jocurile Olimpice.

Autor: Viorel Berbece / 28 Oct. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a-14-a. Moise a făcut show, Farul e o forță acasă, iar Ripensia se bate cu granzii

A fost prima etapă de la retragerea celor de la Daco-Getica și, totodată, una în care principalul meci, Turris-Petrolul, a fost amânat. Chiar și așa s-au strâns destul de mulți remarcați, într-o etapă în care MVP a fost talentatul Romario Moise, de la UTA, cu golurile sale de generic.

Autor: Viorel Berbece / 22 Oct. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a-13-a. Multe nume cunoscute printre remarcați, dar și câteva surprize

  A fost o etapă cu multe goluri în liga secundă și din nou am avut „noroc” de o rundă completă ca număr de jocuri. Performera etapei, Ripensia, dă cei mai mulți jucători, dar nu lipsesc nici fotbaliști de la Petrolul, UTA, Mioveni sau chiar Snagov!

Autor: Viorel Berbece / 14 Oct. 2019

Liga 2/ Echipa etapei a-11-a. Multe meciuri amânate, dar și multe goluri

 Nu mai puțin de patru de meciuri au fost amânate în etapa a-11-a din Liga 2. Este și motivul pentru care vom reveni asupra echipei etapei, odată ce toate meciurile se vor fi jucat. Până atunci, însă, am alcătuit un prim 11 al jucătorilor care s-au făcut remarcați în partidele care totuși s-au disputat în această etapă.

Autor: Viorel Berbece / 09 Oct. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a zecea. Ploaie de goluri, echipă pe măsură

 Cel mai interesant meci al etapei a zecea din Liga 2, Rapid - UTA, a fost amânat. Chiar și așa, am avut parte de multe goluri și rezultate surpriză. Este și motivul pentru care am dat credit atacului în alegerea echipei etapei, în care veți găsi din nou multe nume surpriză.

Autor: Viorel Berbece / 07 Oct. 2019

Analiză / Ce va alege Contra pentru „dubla” cu nordicii?

  Nu mai este loc de jumătăți de măsură. România este obligată să învingă în următoarele meciuri din campania pentru Euro 2020. Să iasa cu punctaj maxim din „turneul” nordic, apoi să scoată punct sau puncte în fața unei naționale a Spaniei deja calificată. Dar să o luăm pas cu pas. Ce ar trebui să facă selecționerul nostru în „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia?

Autor: Viorel Berbece / 02 Oct. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a noua. Multe nume surpriză printre premianți

  Dacă Rapid și Petrolul au dezamăgit, iar liderul Turris a pierdut pentru prima oară, în schimb echipe ca UTA, ASU Poli Timișoara, Ripensia sau Mioveni au impresionat, motiv pentru care echipa etapei a noua din Liga2 conține jucători de la mai multe formații, iar multe nume sunt surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 24 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a opta. De la Rus și Sefer la Florescu și Lung

   A fost etapă cu multe goluri în liga secundă, câteva reușite chiar și de fundași. De aceea am ales o echipă a rundei foarte ofensivă.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Analiză / Aducerea lui Hamza, ultima lovitură dată de Petrolul. De ce „lupii galbeni” sunt mari favoriți la promovare?

  Petrolul s-a mișcat ceva mai geu în debutul de sezon, dar apoi rezultatele au început să apară. Iar odată cu ele au crescut și ambițiile. Și ultimele transferuri arată că Petrolul vrea să se asigure că nu mai ratează promovarea. Ceea ce, în mod normal, se va și întâmpla. Iată de ce.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Special / Cine după Contra? Cinci variante de selecționer

  Chiar dacă încă mai sunt șanse de calificare la Euro 2020 și e bine să fim pozitivi până la finele campaniei măcar, trebuie să o spunem clar: Cosmin Contra nu a convins ca selecționer și poate că FRF ar trebui să se gândească deja la înlocuitor, indiferent de rezultatul calificărilor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a șasea. Multe nume surpriză

 Marele meci al rundei a șasea, U Cluj - UTA,  a fost amânat, astfel încât am avut din nou un meci în minus pe care să contăm în alcătuirea echipei etapei, la fel ca în precedenta ocazie. Am găsit, totuși, câțiva fotbaliști care s-au făcut remarcați. Iată așadar „aleșii” noștri!

Autor: Viorel Berbece / 04 Sept. 2019

Special / O pauză pe care o așteptau aproape toți sau de ce Liga 1 va arăta mai bine după meciurile naționalei

   „Dubla” naționalei României cu Spania și Malta oferă un scurt respiro formațiilor din Liga 1, mai ales celor cu probleme importante. Vom vedea echipe mai solide după această pauză?

Autor: Viorel Berbece / 03 Sept. 2019

New Dinamo, varianta cehească, un proiect în sfârșit pe bune?

  Dinamo a legat două victorii după multă vreme și fanii încep să prindă încredere în noul proiect tip New Dinamo, varianta cehească de data aceasta. Pot prinde „câinii roșii” măcar play-off-ul în acest sezon?

Autor: Viorel Berbece / 03 Sept. 2019

Analiză / Facem Rai din ce avem? Sau cum ar trebui să jucăm cu Spania pentru a avea o șansă

  România înfruntă cel mai greu adversar de până acum în preliminariile pentru Europeanul din 2020. În București vine Spania, fără Luis Enrique, dar cu un „arsenal” ofensiv impresionant. Ce putem face?