Special Reportaj

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Analiză / Aducerea lui Hamza, ultima lovitură dată de Petrolul. De ce „lupii galbeni” sunt mari favoriți la promovare?

  Petrolul s-a mișcat ceva mai geu în debutul de sezon, dar apoi rezultatele au început să apară. Iar odată cu ele au crescut și ambițiile. Și ultimele transferuri arată că Petrolul vrea să se asigure că nu mai ratează promovarea. Ceea ce, în mod normal, se va și întâmpla. Iată de ce.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Special / Cine după Contra? Cinci variante de selecționer

  Chiar dacă încă mai sunt șanse de calificare la Euro 2020 și e bine să fim pozitivi până la finele campaniei măcar, trebuie să o spunem clar: Cosmin Contra nu a convins ca selecționer și poate că FRF ar trebui să se gândească deja la înlocuitor, indiferent de rezultatul calificărilor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a șasea. Multe nume surpriză

 Marele meci al rundei a șasea, U Cluj - UTA,  a fost amânat, astfel încât am avut din nou un meci în minus pe care să contăm în alcătuirea echipei etapei, la fel ca în precedenta ocazie. Am găsit, totuși, câțiva fotbaliști care s-au făcut remarcați. Iată așadar „aleșii” noștri!

Autor: Viorel Berbece / 04 Sept. 2019

Special / O pauză pe care o așteptau aproape toți sau de ce Liga 1 va arăta mai bine după meciurile naționalei

   „Dubla” naționalei României cu Spania și Malta oferă un scurt respiro formațiilor din Liga 1, mai ales celor cu probleme importante. Vom vedea echipe mai solide după această pauză?

Autor: Viorel Berbece / 03 Sept. 2019

New Dinamo, varianta cehească, un proiect în sfârșit pe bune?

  Dinamo a legat două victorii după multă vreme și fanii încep să prindă încredere în noul proiect tip New Dinamo, varianta cehească de data aceasta. Pot prinde „câinii roșii” măcar play-off-ul în acest sezon?

Autor: Viorel Berbece / 03 Sept. 2019

Analiză / Facem Rai din ce avem? Sau cum ar trebui să jucăm cu Spania pentru a avea o șansă

  România înfruntă cel mai greu adversar de până acum în preliminariile pentru Europeanul din 2020. În București vine Spania, fără Luis Enrique, dar cu un „arsenal” ofensiv impresionant. Ce putem face?

Autor: Viorel Berbece / 02 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a cincea, un mix de experiență și entuziasm

 Precum v-am obișnuit, vă oferim din nou echipa etapei în Liga2, cu mențiunea că meciul Petrolul - FK Csikszereda se joacă abia în noiembrie, deci am avut ceva de muncă în plus pentru a alege cei mai buni jucători.

Autor: Viorel Berbece / 30 Aug. 2019

Video / MondoScout: Daniel Sinani, un jucător care merită urmărit de granzii din Liga 1

   F91 Dudelange a reușit a doua calificare consecutivă în grupele Europa League, iar principalul artizan al acestei performanțe este Daniel Sinani, cel care i-a făcut zile negre și CFR-ului anul trecut.

Autor: Viorel Berbece / 29 Aug. 2019

Analiză / Ce ne lipsește să prindem din nou grupele Ligii Campionilor?

  De ce Steaua Roșie Belgrad, Dinamo Zagreb și chiar Slavia Praga sunt în grupele Ligii Campionilor și CFR Cluj nu? Sau de ce nu am mai prins grupele Ligii Campionilor de atâția ani? Încercăm să răspundem în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 28 Aug. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a patra. Revelațiile dau grosul „11”-lui ideal

   Cum v-am obișnuit, vă oferim echipa etapei în Liga2. Etapa a patra nu a oferit prea multe goluri și eroi evidenți, dar câțiva jucători au reușit totuși să se remarce.

Autor: Viorel Berbece / 27 Aug. 2019

Analiză / Slav(i)a CFR-ului se poate obține la Praga, cu un meci pentru istorie

   CFR Cluj se află în fața celui mai important meci al sezonului. Cu o victorie cu goluri, trupa lui Dan Petrescu merge în grupele Ligii Campionilor. Având deja planul B în buzunar (participarea în Europa League), „ceferiștii” nu au ce pierde în infernul praghez, împotriva unei formații solide, dar nu imposibil de bătut.

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Analiză / De ce Rapid și „U” Cluj merg prost în acest început de sezon ?

  Liga secundă a debutat cu surprize. Dacă nou-promovatele Turris Tg. Măgurele și Gloria Buzău au impresionat plăcut, în schimb mai ales Rapid și „U” Cluj au avut un start mai degrabă dezamăgitor. Încercăm să răspundem la situația celor două echipe de tradiție aici.

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Special / Fabbrini, salvatore della patria pentru Dinamo?

   Dinamo a făcut cel mai bun meci al sezonului, câștigând cu 3-0 împotriva lui Hermannstadt. Un scor poate prea dur pentru realitatea din teren, dar jocul ofensiv al „câinilor” a fost cel premiat în final. Iar tonul l-a dat, deloc întâmplător, noul venit, Diego Fabbrini.

Autor: Pompiliu Constantin / 21 Aug. 2019

Reportaj / Incursiune în liga a IV-a, la Ciocănești. Cum se trăiește fotbalul înspre ostrov

 La aproximativ 25 de km de Călăraşi, pe drumul spre Bucureşti este localitatea Ciocăneşti. Recunoscută pentru ostrovul său, comuna se mai laudă şi cu o biserică de secol XIX, dar şi cu două cruci de piatră, incluse pe lista monumentelor istorice din judeţul Călăraşi.