Alte sporturi Haltere

02 Mar. 2018

Povestea uitată a halterofilului Ștefan Tașnadi, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice din 1984

 Trecerea în neființă a lui Ștefan Tașnadi a fost marcată în presa sportivă în doar câteva rânduri, astfel că am considerat util să trecem în revistă povestea realizărilor sale sportive.

Autor: Nicolas Grama / 25 Ian. 2018

România, soluția de avarie. Bucureștiul va găzdui Campionatele Europene de haltere

 România va găzdui Campionatele Europene de haltere rezervate seniorilor în perioada 23 martie - 1 aprilie, după ce Albania a anunţat că nu o mai poate organiza.

Autor: Daniel Samoilă / 03 Dec. 2017

Încă o medalie la Campionatul Mondial de haltere. Captari a luat bronzul la categoria 77 kg

 Continuă performanțele bune de la Campionatul Mondial de la Anaheim. După ce Loredana Toma a luat trei medalii de aur, acum a venit rândul lui Dumitru Captari să obțină o medalie. 

Autor: Daniel Samoilă / 02 Dec. 2017

Trei medalii de aur pentru Loredana Toma la Campionatul Mondial de haltere

 Performanță de excepție pentru România. Sportiva Loredana Toma a obținut nu mai puțin de trei medalii de aur la Campionatul Mondial de haltere, ce are loc în acest an în Anaheim (California).

Autor: Nicolas Grama / 17 Oct. 2017

Dopajul de la Beijing ajută 4 sportivi români: Gheorghiță Ștefan, Cristina Casandra, Eusebiu Diaconu și Roxana Cocoș vor avea o festivitate specială

Comitetul Olimpic și Sportiv Român organizează o ceremonie specială pentru a răsplăti patru sportivi români participanți la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.