Special Editoriale

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Sept. 2019

Analiză| Cehia, revelația de la Campionatul Mondial de Baschet din China

 Cehia este revelația Campionatului Mondial de Baschet. Conduși din teren de Tomas Satoransky, elevii lui Ronen Kinzburg au reușit să surprindă două echipe superioare, iar acum sunt la o partidă de sferturile competitiei.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Sept. 2019

EDITORIAL| PSV și ai săi trei crai de la răsărit

 Deși PSV l-a pierdut pe Hirving Lozano în această vară, viitorul trupei din Eindhoven este asigurat de trei tineri foarte talentați, cu profil ofensiv. În acest editorial veți face cunoștință cu Mohammed Ihattern, Donyell Malen și Cody Gakpo.

Autor: Dionisie Rotaru / 02 Sept. 2019

Români la porțile Galatei, episodul Andone. Va reuși „Flo”?

   Florin Andone va juca măcar un an pentru Galatasaray, club ridicat la rang de forță în Turcia și nu numai odată cu infuzia de jucători români, începând cu Iosif Rotariu în 1990.  Doar că ultimii conaționali care au jucat acolo au dezamăgit. Va fi cazul și pentru Andone?

Autor: Flaviu Ilie / 30 Aug. 2019

EDITORIAL/ Virgil Van Dijk, uriașul de aur de pe Anfield

 În iarna lui 2018, Liverpool a cedat presiunilor și l-a vândut pe Coutinho la Barcelona. Din banii obținuți în schimbul brazilianului, cormoranii au reușit să își ridice defensiva la un alt nivel, iar o mare parte din merite i se atribuie lui Virgil Van Dijk.

Autor: Viorel Berbece / 29 Aug. 2019

Analiză / Ce ne lipsește să prindem din nou grupele Ligii Campionilor?

  De ce Steaua Roșie Belgrad, Dinamo Zagreb și chiar Slavia Praga sunt în grupele Ligii Campionilor și CFR Cluj nu? Sau de ce nu am mai prins grupele Ligii Campionilor de atâția ani? Încercăm să răspundem în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Opinie / FCSB, o „lanternă” meritorie. Dar se poate și mai jos?

  Bogdan Argeș Vintilă a avut, putem spune, un debut previzibil de prost, luând în considerare formația aliniată la Mediaș, situația de la club, dar și abilitatea sa de antrenor, deopotrivă. Cu acest 0-4 încasat în Ardeal, FCSB a bifat o nouă bornă a rușinii, preluând „lanterna roșie”. Un loc pe deplin meritat, spunem noi, după toate câte s-au întâmplat în această vară. Dar se poate mai jos?

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Special / Fabbrini, salvatore della patria pentru Dinamo?

   Dinamo a făcut cel mai bun meci al sezonului, câștigând cu 3-0 împotriva lui Hermannstadt. Un scor poate prea dur pentru realitatea din teren, dar jocul ofensiv al „câinilor” a fost cel premiat în final. Iar tonul l-a dat, deloc întâmplător, noul venit, Diego Fabbrini.

Autor: Flaviu Ilie / 25 Aug. 2019

EDITORIAL/ Bend it like Harry Wilson, puștiul care nu știe să înscrie goluri urâte

 Harry Wilson a reuși să fure privirile tuturor cu un gol superb în înfrângerea echipei sale cu Manchester City. Puștiu' nu știe să înscrie goluri editoriale.

Autor: Viorel Berbece / 22 Aug. 2019

Opinie / Ia Craiova jackpotul cu Pițurcă?

   Scriam la începutul lunii august că Universitatea Craiova 1948 CS are nevoie de anumite schimbări pentru a trece la nivelul următor și că antrenorul Papură de fapt mai mult ar încălzi scaunul pentru un nume mare. A venit acum Victor Pițurcă, dar e el garanția succesului pentru juveți?

Autor: Pompiliu Constantin / 20 Aug. 2019

Daniil Medvedev, stahanovistul din ATP. 10 lucruri despre campionul de la Cincinnati

 Daniil Medvedev este omul momentului în tenisul mondial după titlul cucerit la Cincinnati, dar mai ales după turul de forţă din ultimele trei săptămâni.

Autor: Flaviu Ilie / 19 Aug. 2019

Analiză/ RB Leipzig și dorința de afirmare din acest sezon. Taurii, o eventuală surpriză plăcută

 RB Leipzig este una dintre echipele de urmărit în acest sezon pe plan european. Cu un atac dinamic, o defensiv solidă și un mijloc compact, adăugând un Julian Nagelsmann pe bancă, obținem o echipă ce poate surprinde frumos pe toată lumea.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Aug. 2019

Analiză/ Leicester, "The Best of The Rest" sau ceva mai mult?

 Leicester este una dintre cele mai promițătoare echipe în acest sezon de Premier League. Vulpile sunt una dintre aspirantele la titlul de "Best of The Rest", iar la cum se prezintă lucrurile, una dintre trupele cu șanse să spargă Big Six.