
Omul de radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, lansează vineri o nouă ediţie a cărţii “Tenis – sportul inventat de diavol”.
Autorii cărții sunt jurnaliștii Alin Buzărin și Cristian Costache.
Ziua de 18 aprilie este prilej de sărbătoare pentru cei de la UTA.
„Lupii galbeni” au venit în număr mare la Doroftei Pub la lansarea volumului al treilea din cartea dedicată istoriei Petrolului Ploiești.
Numele lui Narcis Coman este aproape necunoscut fanilor fotbalului românesc, însă acesta a apărat poarta naționalei noastre în 12 meciuri.
Cornel Penu, dublu campion mondial cu naționala României, și-a lansat volumul autobiografic „Penu: a apăra, a câștiga, a trăi''.
Cartea, apărută la editura SemnE, reunește memoriile suporterului rapidist, care a urmat echipa giuleșteană peste tot, încă din anii 50.
Centrul de gimnastică de la Deva a generat numeroase performanțe, iar unul dintre jurnaliștii specializați în domeniu a publicat o carte-eveniment dedicată acestor sportive.
O carte despre lupte este o raritate în peisajul publicisticii românești.
Fostul jucător de handbal Cristian Gațu și-a lansat volumul cu amintiri din lumea sportului, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus.
Lucrarea are peste 700 de pagini și a fost tipărită la Editura Bibliotheca.
Constantin Anghelache este cunoscut pentru pofta sa de a scrie, iar sportul este printre subiectele abordate.
Sir Bradley Wiggins, unul dintre cei mai importanți sportivi din istoria recentă a Marii Britanii, a publicat o nouă carte, intitulată „My Hour” (Ora mea).
Corneliu Țiț a fost binecunoscut celor pasionați de lumea întrecerilor auto de la noi. Timișoreanul s-a stins la 80 de ani, dar familia sa a decis să-i publice ultima lucrare importantă
Fotbaliștii nu au o reputație foarte bună când vine vorba de cultură, însă unii dintre ei sunt excepții. Cu mai mulți ani în urmă, The Guardian făcea o listă cu scriitori care au fost fotbaliști.