
Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport a organizat în data de 25 martie Conferința Națională de Istoria Educației Fizice și Sportului, sub titlul „Locul sportului în istorie și rolul istoriei în sport”
Narcisa Lecuşanu este o figură cunoscută și implicată în peisajul sportiv românesc.
Mihai Epuran a fost un deschizător de drumuri în cercetarea românească, iar cartea sa, Psihologia sportului, publicată în 1968 a fost lucrarea de căpătâi a psihologiei sportive românești.
Pandemia de coronavirus i-a oferit suficient timp japonezului Takayuki Seto, de la Astra Giurgiu, să scrie o carte.
Grigori Rodcenkov, fostul director al laboratorului antidoping din Moscova, contnuă seria dezvăluirilor spectaculoase despre dopajul în Rusia.
Jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet a dezvăluit că îi place să citească literatură, dar să și scrie.
Jurnalistul american Richard Kelley aduce în România o expoziție dedicată fanilor sporturilor cu motor.
În cadrul conferinței este programat și un panel cu prezentări despre sport, în ziua de 11 octombrie, cu începere de la ora 15:00.
Omul de radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, lansează vineri o nouă ediţie a cărţii “Tenis – sportul inventat de diavol”.
Autorii cărții sunt jurnaliștii Alin Buzărin și Cristian Costache.
Ziua de 18 aprilie este prilej de sărbătoare pentru cei de la UTA.
„Lupii galbeni” au venit în număr mare la Doroftei Pub la lansarea volumului al treilea din cartea dedicată istoriei Petrolului Ploiești.
Numele lui Narcis Coman este aproape necunoscut fanilor fotbalului românesc, însă acesta a apărat poarta naționalei noastre în 12 meciuri.
Cornel Penu, dublu campion mondial cu naționala României, și-a lansat volumul autobiografic „Penu: a apăra, a câștiga, a trăi''.
Cartea, apărută la editura SemnE, reunește memoriile suporterului rapidist, care a urmat echipa giuleșteană peste tot, încă din anii 50.