Fosta handbalistă Narcisa Lecușanu a lansat cartea „Povestea vieții mele”

Narcisa Lecuşanu este o figură cunoscută și implicată în peisajul sportiv românesc. Fosta handbalistă a decis să-și facă publică autobiografia într-o carte intitulată ”Povestea vieţii mele”.

De patru ori campioană a României şi medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Handbal Rusia 2005, Narcisa Lecuşanu relatează în cartea sa mai multe episoade necunoscute care i-au marcat viața.

Cartea a fost lansată la editura Coresi, iar printre cei care au scris cuvinte laudative la adresa fostei handbaliste sunt președintele Federației Internaționale de Handbal, Hassan Moustafa, dar și Michael Wiederer, președintele Federației Europene de Handbal.

”Dacă aş fi pictor şi m-aş vrea într-un autoporteret, m-aş concentra asupra a ce e dincolo de chipul meu. Aş evita orice tuşă care exprimă încrâncenare şi mi-aş reda, în culori senine, atitudinea pozitivă, proiecţia optimistă a unor situaţii pe care le anticipez, tenacitatea, rezistenţa la efort îndelungat, grija să nu scap de frâiele modestiei... Iar privirea să caute neapărat drumul către sus, în semn de mulţumire lui Dumnezeu”, a scris Narcisa Lecușanu în prezentarea cărţii.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

 Situația incertă de la CSM București, unde problemele financiare sunt la ordinea zilei, au determinat-o pe sârboiaca Dragana Cvijic să caute un alt club.

Autor: Maria Sorescu / 29 Dec. 2020

THW Kiel a câștigat Liga Campionilor

 Sportul german a mai bifat un succes important. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Dec. 2020

Barcelona-THW Kiel este finala Ligii Campionilor la handbal masculin

 Final Four-ul Champions League ar fi trebuit să se deruleze pe 30 și 31 mai 2020 la Koln, dar pandemia de coronavirus a amânat evenimentul pentru luna decembrie.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.