Special Editoriale (pg. 3)

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Opinie / FCSB, o „lanternă” meritorie. Dar se poate și mai jos?

  Bogdan Argeș Vintilă a avut, putem spune, un debut previzibil de prost, luând în considerare formația aliniată la Mediaș, situația de la club, dar și abilitatea sa de antrenor, deopotrivă. Cu acest 0-4 încasat în Ardeal, FCSB a bifat o nouă bornă a rușinii, preluând „lanterna roșie”. Un loc pe deplin meritat, spunem noi, după toate câte s-au întâmplat în această vară. Dar se poate mai jos?

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Special / Fabbrini, salvatore della patria pentru Dinamo?

   Dinamo a făcut cel mai bun meci al sezonului, câștigând cu 3-0 împotriva lui Hermannstadt. Un scor poate prea dur pentru realitatea din teren, dar jocul ofensiv al „câinilor” a fost cel premiat în final. Iar tonul l-a dat, deloc întâmplător, noul venit, Diego Fabbrini.

Autor: Flaviu Ilie / 25 Aug. 2019

EDITORIAL/ Bend it like Harry Wilson, puștiul care nu știe să înscrie goluri urâte

 Harry Wilson a reuși să fure privirile tuturor cu un gol superb în înfrângerea echipei sale cu Manchester City. Puștiu' nu știe să înscrie goluri editoriale.

Autor: Viorel Berbece / 22 Aug. 2019

Opinie / Ia Craiova jackpotul cu Pițurcă?

   Scriam la începutul lunii august că Universitatea Craiova 1948 CS are nevoie de anumite schimbări pentru a trece la nivelul următor și că antrenorul Papură de fapt mai mult ar încălzi scaunul pentru un nume mare. A venit acum Victor Pițurcă, dar e el garanția succesului pentru juveți?

Autor: Pompiliu Constantin / 20 Aug. 2019

Daniil Medvedev, stahanovistul din ATP. 10 lucruri despre campionul de la Cincinnati

 Daniil Medvedev este omul momentului în tenisul mondial după titlul cucerit la Cincinnati, dar mai ales după turul de forţă din ultimele trei săptămâni.

Autor: Flaviu Ilie / 19 Aug. 2019

Analiză/ RB Leipzig și dorința de afirmare din acest sezon. Taurii, o eventuală surpriză plăcută

 RB Leipzig este una dintre echipele de urmărit în acest sezon pe plan european. Cu un atac dinamic, o defensiv solidă și un mijloc compact, adăugând un Julian Nagelsmann pe bancă, obținem o echipă ce poate surprinde frumos pe toată lumea.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Aug. 2019

Analiză/ Leicester, "The Best of The Rest" sau ceva mai mult?

 Leicester este una dintre cele mai promițătoare echipe în acest sezon de Premier League. Vulpile sunt una dintre aspirantele la titlul de "Best of The Rest", iar la cum se prezintă lucrurile, una dintre trupele cu șanse să spargă Big Six.

Autor: Flaviu Ilie / 17 Aug. 2019

Opinie/ Athletic Bilbao, adevărata definiție a Mes Que un Club

 La Liga a început cu o poveste cum nu se putea mai frumoasă. Aritz Aduriz, la 38 de ani, a răpus-o pe Barcelona cu un gol în minutul 89.

Autor: Viorel Berbece / 16 Aug. 2019

Special / Viorel Moldovan, un antrenor pozitiv, care merită mai mult

   Viorel Moldovan a reușit prima victorie cu Chindia în prima ligă, chiar împotriva echipei care nu l-a vrut îndeajuns, DInamo. A fost o răsplată pentru fotbalul pozitiv arătat de trupa târgovișteană de la începutul sezonului.

Autor: Flaviu Ilie / 15 Aug. 2019

Editorial/ N Golo Kante, omul bun la toate

După meciul de aseară putem elogia modul în care Lampard a reușit să readucă echipa pe drumul cel bun după umilința cu United, despre unitatea grupului de care au dat dovadă jucătorii lui Chelsea, încurajându-l pe Abraham după ratarea penalty-ului, însă de data aceasta am preferat să ne axăm pe cel mai subapreciat jucător din lume.

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Special / Dinamo, șansa revanșei pentru Dușan Uhrin jr.?

   În căutare de antrenor, Dinamo s-ar putea să fi dat lovitura cu unul dintre ultimele nume de pe listă, cehul Dușan Uhrin jr.. Și asta chiar și în condițiile actuale de la club.

Autor: Flaviu Ilie / 15 Aug. 2019

Analiză/ Bayern Munchen, în impas. Unde a greșit conducerea campioanei Germaniei?

Conducerea lui Bayern Munchen anunța în primăvară că bavarezii vor începe o reconstrucție serioasă cu transferuri sonore, însă ce a urmat este un scenariu tragi-comic pentru campioana Germaniei. De la telenovela cu transferul lui Sane până la gafele lui Hassan Salihamidzic, Bayern a avut o vară sumbră.

Autor: Viorel Berbece / 14 Aug. 2019

Unfuckingbelievable! Sau despre nevoia de nopți precum cea de la Glasgow

  Meciul Celtic - CFR Cluj a fost un adevărat carusel emoțional, dar la final a ieșit bine, lucru cu care fotbalul românesc nu prea e obișnuit. După România - Anglia, de la Euro U21, avem încă o dovadă că totuși putem ieși învingători, dacă știm să ne stăpânim nervii.

Autor: Viorel Berbece / 13 Aug. 2019

Special / Eric de Oliveira, Ronaldinho din Liga 1

   Mai mereu cu zâmbetul pe buze, Eric își va depăși cât de curând conaționalul, pe Wesley Lopes, pentru a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. O realizare meritată pentru brazilianul aproape român.

Autor: Andrei Szabo / 12 Aug. 2019

Ce bizarerie ! Ambasada Venezuelei în România a oferit premii la Naționalele de oină pe plajă

 De la o vreme, Federația Română de Oină se afișează în acțiuni de promovare alături de Ambasada Venezuelei în România.