Andrei Gligor aleargă în Sahara pentru Inima Copiilor

ziaruldesport.ro - Atletism / Autor: Nicolas Grama / Data: 28 Aug. 2012

Alergătorul Andrei Gligor a demarat o campanie prin care va alerga 3600 de km plus marathonul Sahara pentru o cauză nobilă. Inițiativa a fost demarată în luna iunie, iar sportivul și-a intitulat proiectul “Andrei Gligor până în Sahara pentru Inima Copiilor”, prin care și-a propus să strângă suma de 29.000 de euro, bani necesari achiziționării unui aparat RetCam pentru Spitalul de Copii Marie Curie din București.

Acest aparat înseamnă salvarea de la orbire a multor copii, în special a celor născuți prematur, care vor putea primi diagnosticul precis și tratamentul corect înainte ca afecțiunile lor oftalmologice să ducă la dezlipiri de retină sau orbire.

Campania lui Andrei Gligor se va termina pe 25 februarie 2013, când va alerga în deșert, la Sahara Marathon. Până atunci, Andrei va alerga singur 3600 km, echivalentul distanței în linie dreaptă București – Tindouf (Algeria). Mai multe detalii despre porictul lui Andrei puteți afla de pe site-ul http://andreigligor.ro/.
 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Nicolas Grama / 28 Iun. 2017

VIDEO / Noul star al sprintului mondial, Wayde van Niekerk, face record mondial pe 300 de metri

 Sportivul de 24 de ani a făcut o cursă fenomenală în Cehia și a alergat cei 300 de metri în 30 de secunde și 81 de sutimi.

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Mihai Negulescu / 12 Iun. 2017

Doliu în sportul românesc: Gheorghe Gușet, fost campion la aruncarea greutății, a încetat din viață

 Multiplul recordman național la aruncarea greutății Gheorghe Gușet a încetat din viață în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 49 de ani.

Pag. 1 din 197 | 2 art./pag. | Total 393 art.

Cele mai noi articole