Andrei Gligor aleargă în Sahara pentru Inima Copiilor

ziaruldesport.ro - Atletism / Autor: Nicolas Grama / Data: 28 Aug. 2012

Alergătorul Andrei Gligor a demarat o campanie prin care va alerga 3600 de km plus marathonul Sahara pentru o cauză nobilă. Inițiativa a fost demarată în luna iunie, iar sportivul și-a intitulat proiectul “Andrei Gligor până în Sahara pentru Inima Copiilor”, prin care și-a propus să strângă suma de 29.000 de euro, bani necesari achiziționării unui aparat RetCam pentru Spitalul de Copii Marie Curie din București.

Acest aparat înseamnă salvarea de la orbire a multor copii, în special a celor născuți prematur, care vor putea primi diagnosticul precis și tratamentul corect înainte ca afecțiunile lor oftalmologice să ducă la dezlipiri de retină sau orbire.

Campania lui Andrei Gligor se va termina pe 25 februarie 2013, când va alerga în deșert, la Sahara Marathon. Până atunci, Andrei va alerga singur 3600 km, echivalentul distanței în linie dreaptă București – Tindouf (Algeria). Mai multe detalii despre porictul lui Andrei puteți afla de pe site-ul http://andreigligor.ro/.
 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Daian Cutu / 13 Aug. 2017

Sandra Perkovic a pus monopol pe finala de disc

 Croata Sandra Perkovic a devenit în această seară la Londra pentru a doua oară campioana mondială în proba de aruncare a discului. Precedentul succes a fost obținut în 2013, la Moscova.

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Tibi Demeter / 13 Aug. 2017

Usain Bolt a fost nevoit să abandoneze în cursa de ștafetă 4x100 de la Campionatul Mondial de Atletism de Londra

 Jamaicanul a suferit o întindere musculară imediat cum a preluat ștafeta de la Yohan Blake și a fost nevoit să abandoneze la ultima apariție într-o cursă oficială.

Pag. 1 din 215 | 2 art./pag. | Total 429 art.

Cele mai noi articole