Înfrangere și eliminare pentru HC Zalău în Cupa EHF

Autor: Ilie Flaviu

După calificarea surprinzătoare a celor de la SCM Craiova în semifinalele EHF Cup, în returul cu Lada, a venit rândul celor de la HC Zalău să încerce să obțină accesul în penultimul act al competiției în fața celor de la Kastamonu.

În tur, elevele lui Tadici s-au impus cu 29-28, rezultat insuficient pentru a aborda cu relaxare duelul cu echipa din Turcia. Paharul a fost umplut de suspendarea tehnicianului ardelencelor pentru partida de azi.

Lipsa lui Tadici s-a văzut încă din primele minute ale partidei, când jucătoarele lui Kastamonu au preluat conducerea și s-au distanțat chiar și la cinci goluri.

Până la pauză, jucătoarele Zalăului nu s-au mai apropiat periculos pe tabela de marcaj, iar scorul final al reprizei a fost 16-11 în favoarea turcoaicelor.

Repriza a doua a fost una ceva mai bună pentru Zalău. Pe final, diferența a fost redusă la trei goluri, prin reușitele lui Trif, Kader și Panici. 

Atmosfera din sala lui Kastamonu le-a împins de la spate pe gazde, care nu au mai permis micșorarea diferenței și au obținut astfel calificarea în semifinalele Cupei EHF, cu 27-24, în urma unui meci mare făcut de Serpil Iskenderoglu

În penultimul act al competiției, Kastamonu va da piept cu cealaltă echipă românească, de altfel singura rămasă în turneu, SCM Craiova.

Marcatoare:

Kastamonu: Iskenderoglu (7), Elez (4) Seric (4) Sinitsyna (4), Guler (3), Kotsina (2), Aydin (1), Yilmaz (1), Barbosa (1)

HC Zalău: Rob (5), Tamaș (5), Drăguț (4), Trif (4), Panici (3), Constantinescu (1), Kader (1), Irimia (1)

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Mar. 2018

OFICIAL: Helle Thomsen, demisă de la CSM București. „Știam dinaintea meciului cu Bistrița”

 Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti, iar informația a fost confirmată de antrenoarea daneză.

Autor: Maria Sorescu / 16 Mar. 2018

CSM București a trecut fără probleme de CSM Bistrița în campionat

 Într-un meci care a contat pentru etapa a 20-a din Liga Florilor, CSM București s-a impus în fața celor de la CSM Bistrița. 

Autor: Andrei Szabo / 16 Mar. 2018

Fără niciun obiectiv de performanță, Corona Brașov se mulțumește cu reconstrucția

 Corona Brașov a ratat deja obiectivele importante ale acestui sezon. Nu s-a calificat în semifinalele Cupei României și nici nu mai are șanse la un loc de cupe europene.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Mar. 2018

Contra a anunțat lotul pentru amicalele cu Israel și Suedia. Câteva nume noi, dar și multe nume vechi

   Selecționerul României, Cosmin Contra a anunțat lotul de 27 de jucători cu care va aborda meciurile de pe 24 și 27 martie, cu Israel, respectiv Suedia.

Autor: Andrei Szabo / 16 Mar. 2018

Zero pe toate planurile. Viitorul și CSU Craiova au făcut un meci demn de play-out

 Meciul dintre Viitorul și CSU Craiova a dezamăgit. Toată lumea se aștepta la un duel spectaculos, însă partida a fost închisă, cu puține ocazii și multe cartonașe galbene.

Autor: Maria Sorescu / 16 Mar. 2018

OFICIAL: Helle Thomsen, demisă de la CSM București. „Știam dinaintea meciului cu Bistrița”

 Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti, iar informația a fost confirmată de antrenoarea daneză.