Jo Jo Dan, învins la puncte de Jamal James

Combat - Box / Autor: Alexandru Pavel / Data: 16 Iul. 2017

 

Pugilistul Ion Ionuț, cunoscut ca Jo Jo Dan, a pierdut la puncte confruntarea împotriva americanului Jamal James, ce a avut loc într-o gală desfășurată noaptea trecută la New York.

Sportivul american s-a impus la capătul a 10 runde în disputa de la categoria super-mijlocie. Scorul dat de arbitri a fost 99-91, 98-92, respectiv 97-93, în favoarea lui Jamal James.

După înfrângerea suferită în fața americanului, Dan a recunoscut că se gândește la retragere: „Victoria a fost de partea adversarului, am pierdut al cincilea meci din carieră. E timpul să mă gândesc profund la viitorul meu în boxul profesionist”, au fost cuvintele românului.

Jo Jo Dan a ajuns la un palmares de 36 de victorii și cinci înfrângeri. Adversarul său din această gală are o singură înfrângere și 21 de succese.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Combat / Box Autor: Tibi Demeter / 25 Iul. 2017

Klitschko şi Joshua se vor lupta din nou pe 11 noiembrie, în Las Vegas

 Vladimir Klitschko şi Anthony Joshua se vor lupta în meciul revanşă pe 11 noiembrie, în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas.

Combat / Box Autor: Maria Sorescu / 25 Iul. 2017

Daniel Dumitru, aur la Europenele de cadeți. România a mai obținut un argint și cinci medalii de bronz

Sportivul nostru s-a impus în cadrul categoriei 76 de kg, după ce l-a învins în finală, la puncte, 4-1, pe rusul Valeri Tadtaev.

Pag. 1 din 121 | 2 art./pag. | Total 241 art.

Cele mai noi articole