Cât are de așteptat Halep o decizie în cazul său de dopaj ? Amir Khan a primit pedeapsa după un an

Autor: Nicolae Comănescu

Simona Halep a fost depistată pozitiv la începutul lunii octombrie, iar de atunci este suspendată provizoriu. Mai mulți oficiali români au condamnat faptul că Agenția Mondială Antidoping a întârziat judecarea cazului. Halep nu este însă singura în această situație.

Boxerul britanic Amir Khan a primit pedeapsa după mai bine de un an de așteptare. Pugilistul a fost suspendat pentru o perioadă de doi ani după ce a fost depistat pozitiv la ostarină, o substanţă interzisă, în urma unui control antidoping efectuat în luna februarie 2022.

După ce a fost găsit dopat, Khan, în vârstă de 36 de ani, fost campion mondial WBA la categoria superuşoară, şi-a anunţat retragerea. În cazul boxerului, suspendarea este calculată începând cu data de 6 aprilie 2022 şi va expira în aprilie 2024.

Pentru Halep au trecut deja 6 luni de când încearcă să afle un verdict, dar nici Federația Internațională de Tenis și nici Agenția Mondială Antidoping nu au venit cu lămuriri în ceea ce o privește. La cum decurg lucrurile, este greu de crezut că sportiva va avea parte de vreo decizie până la Roland Garros, turneu la care își dorea să joace și pentru care se pregătește la Complexul Stejarii din București.

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolae Comănescu / 19 Apr. 2024

Garbine Muguruza, retragerea unei mari campioane

 După mai mult de un an de absență din circuitul feminin, jucătoarea de tenis Garbiñe Muguruza a decis să-și încheie cariera profesională la vârsta de 30 de ani.

Autor: Nicolae Comănescu / 14 Apr. 2024

Analiză / Nike se luptă să țină pasul cu concurența

 În industria echipamentului sportiv, a rămâne relevant poate fi o chestiune trecătoare.

Autor: Nicolae Comanescu / 26 Feb. 2024

Sebastian Baez, spirit competitiv. Argentinianul face un salt mare în carieră prin titlul de la Rio

 Openul de la Rio a devenit epicentrul triumfului tenisului argentinian, iar Sebastian Báez, în vârstă de 23 de ani, a fost protagonistul unei petreceri de neuitat.

Ştiri recente:

Autor: Pompiliu Constantin / 16 Mai 2024

Magia Cupei: Corvinul Hunedoara ne arată farmecul acestei competiții

 În ciuda unui format competițional total neatractiv, după cum este cel gândit de FRF, Cupa României la fotbal ne arată că mai are o urmă de farmec. 

Autor: Nicolae Comănescu / 11 Mai 2024

Rețeta pentru promovarea lui Como în Serie A: mulți bani, Fabregas și Henry

 După o absență de 21 de ani, Como a revenit în Serie A.

Autor: Nicolae Comănescu / 10 Mai 2024

Luptătoarele Kriszta Incze și Cătălina Axente, calificate la Jocurile Olimpice de la Paris

 România își consolidează prezența la Jocurile Olimpice în concursul de lupte.