Fed Cup: Halep a lăsat de înțeles că nu va juca nici în aprilie, împotriva Italiei

Autor: Andrei Szabo

Simona Halep s-a declarat impresionată de evoluția colegelor sale din echipa de Fed Cup în meciul cu Rusia, pierdut cu 2-3.

În același timp, fostul lider mondial a spus că are încredere în jucătoarele din echipă că pot avea o evoluţie foarte bună şi cu Italia, în aprilie, sugerând că nu va participa la eveniment.

"M-am uitat la meciurile de Fed Cup, consider că fetele au făcut o treabă extraordinară şi cred că vor face acest lucru şi cu Italia. Consider că sunt destul de puternice să facă ceea ce trebuie", a declarat Halep.

Este o declarație care confirmă faptul că sportiva din Constanța nu este de acord cu noul format al Fed Cup și nu va participa la confruntarea din aprilie. Halep a spus că vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice în acest an.

România va evolua cu Italia în play-off-ul de menţinere în Grupa Mondială a Fed Cup. În cazul în care va câştiga acest play-off, România va juca şi în 2021 în Calificările la Finalele Fed Cup de la Budapesta.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 20 Mar. 2020

VIDEO / Simona Halep, demonstrație de tehnică fotbalistică cu rola de hârtie igienică

Simona Halep nu participă în această perioadă la niciun turneu de tenis din cauza pandemiei de coronavirus, așa că sportiva se relaxează.

Autor: Maria Sorescu / 20 Mar. 2020

Serena Williams, afectată emoțional de pandemie

 Sportul a luat pauză la nivel global din cauza pandemiei de coronavirus. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Mar. 2020

Turneul de la Roland Garros, reprogramat pentru septembrie

 Tenisul se reorganizează în aceste zile, iar o măsură importantă a fost luată de organizatorii turneului de la Roland Garros.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.