Fed Cup: Halep a lăsat de înțeles că nu va juca nici în aprilie, împotriva Italiei

Autor: Andrei Szabo

Simona Halep s-a declarat impresionată de evoluția colegelor sale din echipa de Fed Cup în meciul cu Rusia, pierdut cu 2-3.

În același timp, fostul lider mondial a spus că are încredere în jucătoarele din echipă că pot avea o evoluţie foarte bună şi cu Italia, în aprilie, sugerând că nu va participa la eveniment.

"M-am uitat la meciurile de Fed Cup, consider că fetele au făcut o treabă extraordinară şi cred că vor face acest lucru şi cu Italia. Consider că sunt destul de puternice să facă ceea ce trebuie", a declarat Halep.

Este o declarație care confirmă faptul că sportiva din Constanța nu este de acord cu noul format al Fed Cup și nu va participa la confruntarea din aprilie. Halep a spus că vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice în acest an.

România va evolua cu Italia în play-off-ul de menţinere în Grupa Mondială a Fed Cup. În cazul în care va câştiga acest play-off, România va juca şi în 2021 în Calificările la Finalele Fed Cup de la Budapesta.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 16 Feb. 2020

Irina Begu a câștigat turneul ITF de la Cairo și revine în Top 100

 Irina Begu se simte excelent în Egipt. Românca s-a impus la turneul ITF de la Cairo, cu premii totale de 100.000 de dolari.

Autor: Maria Sorescu / 16 Feb. 2020

Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Trnava

 După succesul din Fed Cup, Jaqueline Cristian a căpătat încredere și a câştigat turneul ITF de la Trnava, cu premii de 25.000 de dolari.

Autor: Maria Sorescu / 13 Feb. 2020

Naomi Osaka, subiect de film

 Naomi Osaka este o prezență interesantă în circuit, fiind una dintre cele mai simpatizate jucătoare.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 17 Feb. 2020

Valentin Gheorghe, gura de oxigen a Astrei

 În mod surprinzător, nici Alibec și nici Budescu nu sunt oamenii care conduc în clasamentul marcatorilor la Astra Giurgiu. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Feb. 2020

Adrian Petre, prezentat de FCSB

 După dezamăgirea eșecului cu Dinamo, FCSB încearcă să le redea speranțele suporterilor și a făcut o achiziție spectaculoasă. 

Autor: Andrei Szabo / 17 Feb. 2020

Maratonul de la Tokyo va fi interzis amatorilor

 Amenințarea coronavirusului perturbă și activitățile sportive.