Amendă considerabilă pentru Nick Kyrgios

Autor: Andrei Szabo

Tenismenul australian Nick Kyrgios a ieșit din nou în evidență după un comportament nesportiv la turneul de la Cincinnati.

ATP a decis să-l sancționeze dur pe tenismen pentru părăsirea terenului fără permisiunea arbitrului, proferarea de insulte şi conduită nesportivă faţă de adversarul său.

Astfel, Kyrgios a fost amendat cu suma de 113.000 de dolari pentru comportamentul pe care l-a avut în timpul meciului pierdut în faţa rusului Karen Hacianov.

Austraianul a cedat în faţa rusului cu 6-7 (3/7), 7-6 (7/4), 6-2. La mijlocul setului secund, australianul a cerut arbitrului de scaun pauză pentru necesităţi fiziologice, însă acesta a spus că nu este timp. Cu toate acestea, australianul a părăsit terenul având asupra sa două rachete pe care le-a izbit de pardoseală, la vestiare, înainte de a reveni pe teren proferând insulte la adresa arbitrului irlandez.

La finalul meciului, el nu a dorit să dea mâna cu arbitrul, a aruncat cu pantofii în direcţia publicului şi a oferit rachetele pe care le-a distrus unor tineri aflaţi în tribune. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Bianca Andreescu, campioană la US Open. Declarațiile după succesul în fața Serenei Williams

 Serena Williams rămâne cu şase titluri câştigate la US Open. 

Autor: Maria Sorescu / 22 Aug. 2019

S-au stabilit meciurile de la US Open. Iată cu cine joacă românii

 Ultimul Grand Slam al anului va debuta săptămâna viitoare, iar organizatorii au efectuat deja tragerea la sorți a meciurilor.

Autor: Maria Sorescu / 21 Aug. 2019

România va înfrunta Rusia în noul format al Fed Cup

 Fed Cup trece la un nou format din sezonul viitor, iar mai multe jucătoare au anunțat că nu vor onora competiția. Printre ele este și Simona Halep.

Ştiri recente:

Autor: Georg Lorenz / 20 Sept. 2019

10. Bundesliga ca istorie (1972-1973): În sfârșit tricouri cu reclame !

  Campionatul nu a început sub cele mai bune auspicii, mai ales din punctul de vedere al publicului. Favorita, Bayern München a învins in primul meci la Oberhausen cu 5-0 și nu a mai părăsit primul loc până in final.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Georg Lorenz / 17 Sept. 2019

9. Bundesliga ca istorie (1971-1972): Bayern, record de goluri – 101 !

  După scandalurile care au încheiat ediția anterioară, Bundesliga s-a trezit in impas și publicul i-a întors spatele.