Irina Begu și Sara Errani sunt în semifinale la Tianjin

Autor: Vasile Cenușă

Irina Begu face pereche la Tianjin cu o altă jucătoare experimentată de dublu, Sara Eranni, iar colaborarea pare una de succes. Cele două au acces astăzi în semifinale, după un meci câștigat în „setul de aur”.

Begu și Errani au trecut în sferturi de perechea ucraineano-rusă formată din Katerina Bondarenko și Alla Kudriavțeva, scor 7-6 (4), 2-6, 10-6, după o oră și 39 de minute de joc.

Pentru în loc în finala turneului de la Tianjin, cele două vor trebui să treacă de cuplul format din bielorusa Sabalenka și chinezoaica Xu.

Cinci turnee WTA și 19 ITF a câștigat Irina la dublu până acum,  uiltimul venind chiar la București, în acest an, alături de Raluca Olaru.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.