Sally Pearson s-a întors după o accidentare ce a ținut-o departe de pistă peste un an și a câștigat titlul la 100 m garduri

Autor: Daian Cutu

  Australianca Sally Pearson s-a încoronat pentru a doua oară campioană mondială la proba de 100 m garduri.

  Revenită după o accidentare care a făcut-o să rateze Jocurile Olimpice din 2016, Pearson (30 de ani) s-a întors în forță la Londra și a obținut al doilea titlu major al carierei, după succesul de la ediția din 2011 disputată la Daegu (Coreea de Sud), când a reușit să stabilească cel mai bun timp al Campionatelor Mondiale înregistrat în această probă.

  Aurul a fost obținut cu timpul de 12.59. Medalia de argint a fost obținută de americanca Dawn Harper Nelson, în timp ce bronzul a fost adjudecat în mod surprinzător de germanca  Pamela Dutkiewicz.

  Marea dezamăgire a finalei a fost realizată de favorita Kendra Harisson, care a încheiat doar pe 4, cu timpul de 12.72, deși în acest an a reușit să alerge 12.28.

  Pearson mai are pe lângă cele două titluri mondiale un aur la Jocurile Olimpice din 2012 și un argint la cele din 2008. De asemenea deține un titlu de campioană indoor în 2012, respectiv un argint în 2014.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 12 Iul. 2018

Andrea Mikloș, vicecampioană mondială la juniori în proba de 400m

 Clujeanca Andrea Miklos a produs una dintre surprizele Mondialelor de juniori din Finlanda.

12 Iul. 2018

Exclusiv. Interviu cu sprintera Adina Cîrciogel, o speranță a atletismului românesc: Proba de 400m mă ține în priză

 Adina Cîrciogel are 17 ani, este brașoveancă și a înregistrat deja performanțe remarcabile la nivelul cadeților.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 09 Iul. 2018

Exclusiv. Interviu cu Toma Vasilescu, fizioterapeut al echipei naționale de fotbal: Reintegrarea sportivului este esențială

Toma Vasilescu este absolvent al Facultății de Medicină Carol Davila din București și s-a specializat în domeniul Fizioterapiei.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.