Sally Pearson s-a întors după o accidentare ce a ținut-o departe de pistă peste un an și a câștigat titlul la 100 m garduri

ziaruldesport.ro - Atletism / Autor: Daian Cutu / Data: 12 Aug. 2017

  Australianca Sally Pearson s-a încoronat pentru a doua oară campioană mondială la proba de 100 m garduri.

  Revenită după o accidentare care a făcut-o să rateze Jocurile Olimpice din 2016, Pearson (30 de ani) s-a întors în forță la Londra și a obținut al doilea titlu major al carierei, după succesul de la ediția din 2011 disputată la Daegu (Coreea de Sud), când a reușit să stabilească cel mai bun timp al Campionatelor Mondiale înregistrat în această probă.

  Aurul a fost obținut cu timpul de 12.59. Medalia de argint a fost obținută de americanca Dawn Harper Nelson, în timp ce bronzul a fost adjudecat în mod surprinzător de germanca  Pamela Dutkiewicz.

  Marea dezamăgire a finalei a fost realizată de favorita Kendra Harisson, care a încheiat doar pe 4, cu timpul de 12.72, deși în acest an a reușit să alerge 12.28.

  Pearson mai are pe lângă cele două titluri mondiale un aur la Jocurile Olimpice din 2012 și un argint la cele din 2008. De asemenea deține un titlu de campioană indoor în 2012, respectiv un argint în 2014.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Daian Cutu / 13 Aug. 2017

Sandra Perkovic a pus monopol pe finala de disc

 Croata Sandra Perkovic a devenit în această seară la Londra pentru a doua oară campioana mondială în proba de aruncare a discului. Precedentul succes a fost obținut în 2013, la Moscova.

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Tibi Demeter / 13 Aug. 2017

Usain Bolt a fost nevoit să abandoneze în cursa de ștafetă 4x100 de la Campionatul Mondial de Atletism de Londra

 Jamaicanul a suferit o întindere musculară imediat cum a preluat ștafeta de la Yohan Blake și a fost nevoit să abandoneze la ultima apariție într-o cursă oficială.

Pag. 1 din 215 | 2 art./pag. | Total 429 art.

Cele mai noi articole