Sally Pearson s-a întors după o accidentare ce a ținut-o departe de pistă peste un an și a câștigat titlul la 100 m garduri

Autor: Daian Cutu

  Australianca Sally Pearson s-a încoronat pentru a doua oară campioană mondială la proba de 100 m garduri.

  Revenită după o accidentare care a făcut-o să rateze Jocurile Olimpice din 2016, Pearson (30 de ani) s-a întors în forță la Londra și a obținut al doilea titlu major al carierei, după succesul de la ediția din 2011 disputată la Daegu (Coreea de Sud), când a reușit să stabilească cel mai bun timp al Campionatelor Mondiale înregistrat în această probă.

  Aurul a fost obținut cu timpul de 12.59. Medalia de argint a fost obținută de americanca Dawn Harper Nelson, în timp ce bronzul a fost adjudecat în mod surprinzător de germanca  Pamela Dutkiewicz.

  Marea dezamăgire a finalei a fost realizată de favorita Kendra Harisson, care a încheiat doar pe 4, cu timpul de 12.72, deși în acest an a reușit să alerge 12.28.

  Pearson mai are pe lângă cele două titluri mondiale un aur la Jocurile Olimpice din 2012 și un argint la cele din 2008. De asemenea deține un titlu de campioană indoor în 2012, respectiv un argint în 2014.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 10 Dec. 2017

Echipa de senioare a României, medaliată cu argint la Europeanul de cros

Ancuța Bobocel, Roxana Bîrcă, Cristina Simion, Paula Todoran, Andreea Pîșcu și Claudia Prisecaru au făcut parte din echipa României care a obținut o medalie de argint la Campionatele Europene de cros de la Samorin (Slovacia).

Autor: Maria Sorescu / 09 Dec. 2017

Brașovul, inclus într-un Top 20 mondial al orașelor care organizează maratoane

 Cursele de maraton organizate în Brașov au devenit apreciate și în afara României, iar Maratonul Internațional Brașov a fost inclus într-un top onorant al celor de la culturetrip.com.

Autor: Daniel Samoilă / 04 Dec. 2017

Legendarul Usain Bolt are de acum și o statuie în țara sa natală

 Retras din activitate după Campionatele Mondiale din august, fostul mare atlet jamaican Usain Bolt are de acum și o statuie în capitala Jamaicăi, Kingston. 

Ştiri recente:

Autor: Daniel Samoilă / 15 Dec. 2017

Inedit. Ronnie O’Sullivan a dormit în timpul unui meci din Openul Scoției, dar la final a câștigat

 Moment inedit petrecut la Openul Scoției la snooker. Una dintre legendele acestui sport, englezul Ronnie O’Sullivan a dortmit în timpul duelului cu Li Hand, din 16-imile competiției. 

Autor: Maria Sorescu / 15 Dec. 2017

Robert Glință, bronz european și record național la campionatele în bazin scurt din Danemarca

 România a obținut prima medalie la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt din Danemarca.

Autor: Daniel Samoilă / 15 Dec. 2017

Norvegia, calificare en-fanfare în finala Campionatului Mondial de handbal feminin

 Norvegia, campioana mondială en-titre, a reușit o calificare spectaculoasă în finala Campionatului Mondial de handbal feminin, ce are loc în Germania. a