Florentin Pera a preluat-o pe Gloria Bistrița

Autor: Nicolae Comănescu

Gloria Bistrița s-a despărțit de antrenorul Horațiu Pașca, pe care l-a înlocuit cu actualul selecționer al naționalei de handbal feminin a României.

Florentin Pera va fi antrenorul bistrițencelor, dar va conduce în continuare şi selecționata României. El are un contract cu Federația Română de Handbal până în primăvara lui 2024 şi a semnat un contract cu Gloria Bistrița până la finalul sezonului.

”Bun venit în echipa de suflet a bistriţenilor, noului antrenor, Florentin Pera! Acesta este şi antrenorul principal al echipei naţionale a României, are o experienţă vastă în handbalul feminin şi rezultate care ne fac încrezători că va consolida echipa şi va aduce un suflu nou Gloriei. Noul antrenor şi-a început activitatea, de astăzi coordonând antrenamentul echipei pentru meciul de vineri, cu Minaur Baia Mare”, a transmis Gloria Bistriţa.

În vârstă de 43 de ani, Florentin Pera a mai antrenat Universitatea Reşiţa, Mureşul Târgu Mureş, CSM Cetate Deva, Tomis Constanţa, HCM Roman, ”U” Cluj, Dunărea Brăila, SCM Râmnicu Vâlcea şi ŢSKA Moscova.

Gloria Bistrița se află în acest moment pe locul 5, după şase etape (12 puncte), după ce în sezonul trecut s-a clasat pe poziția a treia cu Horațiu Pașca pe bancă.

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolae Comănescu / 24 Oct. 2023

Dinamo și CSM Constanța, victorii în European League la handbal masculin

 Dinamo și CSM Constanța demonstrează că au calitate în competițiile europene. 

Autor: Nicolae Comănescu / 20 Oct. 2023

România plănuiește să organizeze Campionatul European de handbal feminin din 2026

 Patru orașe sunt avute în vedere pentru a găzdui turneul final.

Autor: Nicolae Comănescu / 18 Oct. 2023

Liga Florilor: Rapid câștigă la Râmnicu Vâlcea și permite lui CSM București să devină lider

 Liga Florilor ne-a oferit două meciuri care au schimbat ierarhia la vârf. 

Ştiri recente:

Autor: Nicolae Comănescu / 24 Oct. 2023

ANALIZĂ / Schimbări importante în rugby-ul mondial, care nu ajută România, deși crește numărul de echipe la Cupa Mondială

Deși diferența între elita rugby-ului mondial și eșalonul secund crește, Consiliul World Rugby a aprobat modificări care nu fac decât să accentueze acest hiatus.

Autor: Nicolae Comănescu / 24 Oct. 2023

Dinamo și CSM Constanța, victorii în European League la handbal masculin

 Dinamo și CSM Constanța demonstrează că au calitate în competițiile europene. 

Autor: Nicolae Comănescu / 23 Oct. 2023

ANALIZĂ / Tottenham, debut istoric în Premier League. Odă pentru Ange

Experții fotbalului britanic nu-și amintesc ca în istoria recentă a Premier League un manager să aibă un efect de transformare atât de rapid asupra unei echipe.