Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

Autor: Maria Sorescu

Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate. Unul dintre acești sportivi care au văzut partea pozitivă a perioadei este pivotul naţionalei de handbal şi al echipei CSM Bucureşti, Crina Pintea.

Sportiva a învăţat să coasă măşti de protecţie, pe care le oferă celor dragi, împreună cu alte mici cadouri şi un mesaj emoţionant.

„Bună! Înainte să ieşi din casă vreau să împărtăşesc cu tine câteva gânduri. Şi în handbal, ca şi în viaţă, se întâmplă să fii dezorientat. Foarte rar, dar se întâmplă. Sunt acele momente în care care te găseşti la înghesuială. Ai patru perechi de mâini care trag de tine în patru direcţii diferite. Ai braţe care încearcă să-ţi blocheze vederea şi ai degete care trag să-ţi fure mingea. Pur şi simplu te simţi fără direcţie. Şi cauţi cu privirea un ajutor, un reper. De ceva timp mi se pare că aşa se simte perioada aceasta. Realitatea s-a răsturnat de când cu noul virus şi acum pare că nimeni nu ştie ce se întâmplă exact. Ce e bine şi ce e rău. Ce funcţionează şi ce nu. În ce direcţie trebuie să ne mişcăm. Azi, lucrurile par la fel de neclare ca în cele mai încrâncenate momente de pe teren, când nu ştii exact ce să faci. Eu când sunt dezorientată, îmi urmez intuiţia. Inima. Pentru că sunt momente în care e mai bine să asculţi de inimă dacă vrei să ieşi învingător. Asta am de gând să fac şi acum. Să las inima să îmi zică ce să fac. Iar ea îmi spune că dacă există măcar o şansă, cât de mică, să fim mai sănătoşi purtând o mască, atunci o să port masca. Iar dacă am şansa să ajut şi alţi oameni, cosând măşti, atunci asta o să fac. Şi apoi o să le fac cadou cu cea mai mare plăcere. #cuinima”, a fost mesajul Crinei Pintea cu ocazia lansării măștilor personalizate.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Andrei Szabo / 29 Aug. 2020

EHF European League: HC Dobrogea Sud se impune, Potaissa Turda pierde

 Echipele românești de handbal au jucat primele meciuri după o pauză de șase luni.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.