Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

Autor: Maria Sorescu

Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate. Unul dintre acești sportivi care au văzut partea pozitivă a perioadei este pivotul naţionalei de handbal şi al echipei CSM Bucureşti, Crina Pintea.

Sportiva a învăţat să coasă măşti de protecţie, pe care le oferă celor dragi, împreună cu alte mici cadouri şi un mesaj emoţionant.

„Bună! Înainte să ieşi din casă vreau să împărtăşesc cu tine câteva gânduri. Şi în handbal, ca şi în viaţă, se întâmplă să fii dezorientat. Foarte rar, dar se întâmplă. Sunt acele momente în care care te găseşti la înghesuială. Ai patru perechi de mâini care trag de tine în patru direcţii diferite. Ai braţe care încearcă să-ţi blocheze vederea şi ai degete care trag să-ţi fure mingea. Pur şi simplu te simţi fără direcţie. Şi cauţi cu privirea un ajutor, un reper. De ceva timp mi se pare că aşa se simte perioada aceasta. Realitatea s-a răsturnat de când cu noul virus şi acum pare că nimeni nu ştie ce se întâmplă exact. Ce e bine şi ce e rău. Ce funcţionează şi ce nu. În ce direcţie trebuie să ne mişcăm. Azi, lucrurile par la fel de neclare ca în cele mai încrâncenate momente de pe teren, când nu ştii exact ce să faci. Eu când sunt dezorientată, îmi urmez intuiţia. Inima. Pentru că sunt momente în care e mai bine să asculţi de inimă dacă vrei să ieşi învingător. Asta am de gând să fac şi acum. Să las inima să îmi zică ce să fac. Iar ea îmi spune că dacă există măcar o şansă, cât de mică, să fim mai sănătoşi purtând o mască, atunci o să port masca. Iar dacă am şansa să ajut şi alţi oameni, cosând măşti, atunci asta o să fac. Şi apoi o să le fac cadou cu cea mai mare plăcere. #cuinima”, a fost mesajul Crinei Pintea cu ocazia lansării măștilor personalizate.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Apr. 2021

S-au tras la sorți semifinalele Champions League la handbal feminin

 Semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin au fost stabilite marţi, prin tragere la sorţi, la Budapesta.

Autor: Andrei Szabo / 26 Mar. 2021

Antrenorul Horațiu Pașca a fost demis de la Gloria Bistrița

 Schimbare de antrenor în Liga Florilor. 

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2021

CSM București s-a întărit cu portărița naționalei Olandei

 Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti se gândește deja la sezonul viitor și a făcut o achiziție importantă.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 15 Apr. 2021

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi anulate, anunță un responsabil politic japonez

 Lumea întreagă așteaptă cu interes Jocurile Olimpice, dar dinspre Asia vine o reacție care neliniștește.

Autor: Andrei Szabo / 15 Apr. 2021

Cartea „Rapidismul. Istoria unui fenomen sportiv”, a istoricului Pompiliu-Nicolae Constantin a apărut pe piață

 Iubitorii istoriei fotbalul au din această lună o nouă carte de citit. Este vorba de lucrarea „Rapidismul. Istoria unui fenomen sportiv”, scrisă de istoricul și jurnalistul Pompiliu-Nicolae Constantin, profesor la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București. 

Autor: Andrei Szabo / 14 Apr. 2021

Schimbare la Dinamo. Uhrin l-a înlocuit pe Mulțescu

 Dinamo caută soluții disperate pentru a salva echipa de la retrogradare. Astfel, după ce Gheorghe Mulțescu și-a anunțat intenția de a demisiona, conducătorii clubului au găsit repede o soluție.