Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

Autor: Maria Sorescu

Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate. Unul dintre acești sportivi care au văzut partea pozitivă a perioadei este pivotul naţionalei de handbal şi al echipei CSM Bucureşti, Crina Pintea.

Sportiva a învăţat să coasă măşti de protecţie, pe care le oferă celor dragi, împreună cu alte mici cadouri şi un mesaj emoţionant.

„Bună! Înainte să ieşi din casă vreau să împărtăşesc cu tine câteva gânduri. Şi în handbal, ca şi în viaţă, se întâmplă să fii dezorientat. Foarte rar, dar se întâmplă. Sunt acele momente în care care te găseşti la înghesuială. Ai patru perechi de mâini care trag de tine în patru direcţii diferite. Ai braţe care încearcă să-ţi blocheze vederea şi ai degete care trag să-ţi fure mingea. Pur şi simplu te simţi fără direcţie. Şi cauţi cu privirea un ajutor, un reper. De ceva timp mi se pare că aşa se simte perioada aceasta. Realitatea s-a răsturnat de când cu noul virus şi acum pare că nimeni nu ştie ce se întâmplă exact. Ce e bine şi ce e rău. Ce funcţionează şi ce nu. În ce direcţie trebuie să ne mişcăm. Azi, lucrurile par la fel de neclare ca în cele mai încrâncenate momente de pe teren, când nu ştii exact ce să faci. Eu când sunt dezorientată, îmi urmez intuiţia. Inima. Pentru că sunt momente în care e mai bine să asculţi de inimă dacă vrei să ieşi învingător. Asta am de gând să fac şi acum. Să las inima să îmi zică ce să fac. Iar ea îmi spune că dacă există măcar o şansă, cât de mică, să fim mai sănătoşi purtând o mască, atunci o să port masca. Iar dacă am şansa să ajut şi alţi oameni, cosând măşti, atunci asta o să fac. Şi apoi o să le fac cadou cu cea mai mare plăcere. #cuinima”, a fost mesajul Crinei Pintea cu ocazia lansării măștilor personalizate.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Andrei Szabo / 29 Aug. 2020

EHF European League: HC Dobrogea Sud se impune, Potaissa Turda pierde

 Echipele românești de handbal au jucat primele meciuri după o pauză de șase luni.

Autor: Maria Sorescu / 23 Aug. 2020

Per Johansson este noul antrenor al lui Rostov-Don

 După plecarea lui Ambros Martin, Rostov-Don a ales un nou antrenor. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

VIDEO / Accident spectaculos în Raliul Iașiului. Mașina lui Tempestini s-a făcut praf și a luat foc

 Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a oferit cel mai spectaculos accident al sezonului. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.