VIDEO / Handbalistele de la Vâlcea s-au reprofilat: Kristina Liscevic, cântăreață, iar Mireya Gonzalez, regizoare, pe timp de pandemie

Autor: Maria Sorescu

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea și-au găsit diverse ocupații pe timp de pandemie. Acum că FRH a decis să închidă competițiile, handbalistele Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez își pot vedea liniștite de proiectele lor artistice.

Sârboaica este o bună cântăreață, iar în această perioadă a furnizat mai multe filmulețe în care a cântat la chitară. Însă, alături de Mireya Gonzalez, ea a lansat un proiect serios.

Cele două au lucrat la un videoclip pentru o melodie interpretată de Liscevic. Sârboaica vrea să se lanseze cu single-ul ‘I’m gonna win’, iar cea care a regizat și montat videoclipul a fost Mireya Gonzalez.

Cele două au lucrat la un studio în Vâlcea, care le-a ajutat cu producția și echipamentul. „Melodia are ritm și e foarte plăcută”, a mărturisit Mireya Gonzalez. 

Handbalista spaniolă s-a perfecționat în montaj video și regie în ultima perioadă, iar printre realizările sale se numără mai multe clipuri pentru echipele pe la care a jucat.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Maria Sorescu / 02 Sept. 2020

Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

 Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate.

Autor: Andrei Szabo / 29 Aug. 2020

EHF European League: HC Dobrogea Sud se impune, Potaissa Turda pierde

 Echipele românești de handbal au jucat primele meciuri după o pauză de șase luni.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

VIDEO / Accident spectaculos în Raliul Iașiului. Mașina lui Tempestini s-a făcut praf și a luat foc

 Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a oferit cel mai spectaculos accident al sezonului. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.