Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

Autor: Flaviu Ilie

 New York este cel mai afectat stat de COVID-19 din Statele Unite ale Americii. Din cele aproximativ 130 de mii de cazuri confirmate, 59000 se află în Big Apple.

Stephon Marbury, fostul fundaș al celor de la Knicks vine în ajutorul New York-ului. Datorită relațiilor lui Marbury, producătorul de măști chirurgicale din China este dispus să vândă 10 milioane de astfel de produse reduse la 2,75$ de la 7,5$, notează Rich Calder pentru New York Post.

Sunt născut în Brooklyn și am jucat pentru New York Knicks. Rudele mele locuiesc în Coney Island. Mulți apropiați de-ai mei sunt afectați de acest virus, așa că acest gest este pentru niște persoane și un stat care îmi sunt atât de apropiate.

Marbury a putut vedea dezvoltarea pandemiei chiar din epicentrul acesteia. Acesta antrena o echipă din liga chinezească de baschet. mai exact Beijing Royal Fighters la momentul începerii dezastrului. El a stat două săptămâni în carantină înainte de a putea ieși din casă cu o mască pe față.

Ca jucător, Marbury a evoluat timp de 13 sezoane în NBA, pentru Minnesota Timberwolves, New Jersey Nets, Phoenix Suns, New York Knicks și Boston Celtics. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Knicks. A fost selectat de două ori în All Star Game, în 2001 și 2003 și a avut medii ale carierei de 19.3 puncte și 7.6 pase decisive.

În 2010, Marbury a plecat în China pentru a evolua în CBA. Acolo a jucat preț de opt sezoane (șapte pentru Beijing Ducks și unul pentru Beikong Fly Dragons). 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 29 Dec. 2020

Ryan Cochran, câștigător al slalomului super-uriaș de la Bormio

 Localitatea italiană Bormio, din Lombardia, a găzduit Cupa Mondială masculină de schi alpin. 

Autor: Andrei Szabo / 26 Dec. 2020

Kento Momota, cel mai bun jucător de badminton din lume, revine pe teren

 Kento Momota a revenit în arenă.

Autor: Andrei Szabo / 26 Dec. 2020

VIDEO / KC Jones, de 12 ori campion în NBA, s-a stins

 Lumea baschetului american este în doliu.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.