Liga Florilor: Buzău aduce handbaliste din naționala Muntenegrului, Baia Mare din cea a Suediei

Autor: Maria Sorescu

După CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, urmăritoarele lor din clasament fac mutări importante în perspectiva noului sezon, deși actualul campionat încă nu s-a încheiat și nu se știe când se va întâmpla acest lucru.

Minaur Baia Mare și Gloria Buzău, ocupantele locurilor 3 și 4 din Liga Florilor, au găsit soluții importante pentru a se întări pentru campionatul 2020-2021, când vor juca, foarte probabil, în Cupa EHF.

Astfel, echipa buzoiană le va aduce pe Dijana Ujkic (23 de ani, extremă dreapta), care a evoluat la Măgura Cisnădie, şi pe Bobana Klikovac (24 de ani, pivot), de la SCM Craiova, după cum anunță merukomet.me. Ambele joacă în naționala Muntenegrului, adversara României la turneul preolimpic.

Minaur Baia Mare este aproape să o repatrieze pe Ana Maria Tănăsie, de la Măgura Cisnădie, care a mai evoluat la Baia Mare în sezonul 2015-2016. Totodată, conducerea clubului maramureșean este aproape de a semna și cu Nathalie Hagman (28 de ani, inter stânga), care a jucat la CSM Bucureşti în perioada 2017-2019, şi Filippa Idehn (29 de ani, portar), de la Silkeborg. Ambele sunt internaționale suedeze.

Foto: Sabin Malisevschi

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 02 Apr. 2020

Cristina Neagu va dona banii obținuți din vânzarea a peste 100 de tricouri

 Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a contribuit la strângerea de fonduri pentru a sprijini organizațiile care în aceste zile se luptă cu efectele coronavirusului.

Autor: Maria Sorescu / 25 Mar. 2020

Clubul CSM București a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă

 Sportivii vor primi o indemnizaţie de 75 la sută din drepturile în bani, dar nu mai mult de 75 la sută din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2020.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.