CSM București a debutat cu victorie în noul sezon de Liga Campionilor

Autor: Maria Sorescu

La câteva zile după plecarea antrenorului Tomas Ryde, echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a debutat în Liga Campionilor. „Tigroaicele” erau cotate cu șansa a doua pe terenul lui Esbjerg, dar au depășit calculele hârtiei.

Cu Denisa Dedu în mare formă în poartă, CSM s-a impus în deplasarea cu formaţia daneză Team Esbjerg, cu scorul de 24-22 (13-8). „Tigroaicele” au condus jocul în permanență.

Meciul a contat pentru grupa B și a reprezentat totodată şi debutul ca antrenor principal al lui Adrian Vasile. Acesta a avut o atitudine bună pe bancă și a gestionat cu bine momentele grele.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 5 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Lekic 5 reuşite, pentru CSM. Tot în grupa B, Rostov Don – MKS Lublin s-a terminat 31-21.

CSM va avea următorul meci cu Rostov (acasă, 11 octombrie), apoi cu MKS Lublin (acasă, 19 octombrie).

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 21 Feb. 2020

Jocul cu pivotul a făcut diferența. CSM București a învins-o pe Ferencvaros în Liga Campionilor

 CSM București și-a luat revanșa dupăeșecul din Ungaria cu Ferencvaros și s-a impus în Sala Polivalentă din București cu 27-24.

Autor: Maria Sorescu / 21 Feb. 2020

Transferuri în handbalul feminin: Hornyak pleacă de la Ferencvaros, Bakkerud semnează cu Ikast, iar Trine Jensen cu Bietigheim

 A fost o zi cu multe transferuri în handbalul feminin european. Odense este echipa de la care pleacă numeroase jucătoare.

Autor: Maria Sorescu / 20 Feb. 2020

CSM București le-a prelungit contractele lui Omoregie şi Grubisic

 După ce Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti, alte două jucătoare au semnat noi acorduri cu echipa Primăriei. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.