Noua Zeelandă a surclasat Canada, iar Franța a învins greu Statele Unite

Autor: Andrei Szabo

Naţionala Noii Zeelande a făcut spectacol la Cupa Mondială de Rugby. Campioana mondială en titre a trecut clar reprezentativa Canadei cu scorul de 63-0 (28-0), în grupa B.

Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor de până acum de la turneul final din Japonia. Selecționata All Blacks a marcat nouă eseuri, unul de penalizare, prin Scott Barrett (2), Sonny Bill Williams, Beauden Barrett, Rieko Ioane, Shannon Frizell, Brad Weber (2), Richie Mo'unga concretizându-le pe toate.

Noua Zeelandă este pe locul 2 în grupa B, cu 9 puncte, după Italia care are 10 puncte, pe locurile 3, 4 şi 5 fiind momentan Africa de Sud (5 pct), Namibia şi Canada, fără vreun punct. 

Într-un alt meci, reprezentativa Franţei a învins mai greu decât o arată scorul echipa SUA, cu 33-9 (12-6). În prima repriză, Yoann Huget '5 şi Alivereti Raka '23 au marcat eseuri pentru Franţa, primul fiind transformat de Thomas Ramos '7. Americanii au înscris din două lovituri de pedeapsă, transformate de Aj Macginty '18 şi '30.

În repriza a doua, Macginty a strâns scorul la 9-12, după o nouă lovitură de pedeapsă transformată ('64), apoi francezii au pus repede pe tabelă alte trei eseuri, prin Gael Fickou '66, Baptiste Serin '69 şi Jefferson Poirot '78, transformate de Camille Lopez '67, '70 şi '80.

După acest meci, Anglia este lider, cu 10 puncte, urmată de Franța, cu 9 puncte. Pe locul trei se situează Argentina, cu 6 puncte, SUA şi Tonga fiind pe locurile 4 şi 5, fără niciun punct.

Poate te interesează şi:

Autor: Flaviu Ilie / 06 Apr. 2020

ANALIZĂ/ Cum și-a resetat Cam Reddish cariera în NBA înainte de oprirea sezonului?

Povestea lui Cameron Reddish din rookie season este una dintre cele mai interesante, considerând startul dificil de care a avut parte și ascensiunea pe care a avut-o lună de lună.

Autor: Maria Sorescu / 04 Apr. 2020

Kobe Bryant, Tim Duncan şi Kevin Garnett vor fi incluşi în Hall of Fame-ul baschetului

 Presa americană anunță includerea lui Kobe Bryant, Tim Duncan şi Kevin Garnett în Hall of Fame-ul baschetului la sfârşitul lunii august.

Autor: Andrei Szabo / 02 Apr. 2020

Cluburile de volei implicate în cupele europene, răsplătite financiar

 Confederaţia Europeană de Volei (CEV) va ajuta cluburile implicate în întrecerile continentale în acest sezon. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 08 Apr. 2020

Dovadă de atașament. O echipă din liga a patra germană a vândut peste 100 000 de bilete pentru primul meci de după pandemie

 O veste spectaculoasă vine din fotbalul german și arată cât de atașați sunt fanii față de echipele lor. 

Autor: Andrei Szabo / 08 Apr. 2020

Adevăr sau fabulație ? Publicația Don Balon scrie că Real Madrid îl vrea pe Ianis Hagi

 Ianis Hagi este în mod constant subiect de dezbatere în această pauză forțată.

Autor: Andrei Szabo / 08 Apr. 2020

Liga 2: Rapid și Farul au trimis fotbaliștii și angajații în șomaj tehnic

 Și Liga 2 este serios afectată de pandemia de coronavirus.