Liga Florilor: HC Zalău pierde halucinant la Craiova, deși a condus la 5 goluri

Autor: Maria Sorescu

După ce a învins surprinzător vicecampioana CSM București, în prima etapă, HC Zalău a fost aproape să mai dea o lovitură.

Echipa lui Gheorghe Tadici a pierdut la limită, în ultimul minut, la Craiova. Handbalistele din Bănie s-au impus cu scorul de 27-26 (12-16).

Zălăuancele au controlat prima repriză, dar au clacat pe final, iar Ana-Maria Ţicu a marcat golul victoriei craiovencelor în ultimul minut de joc.

HC Zalău a avut ultimul atac, dar nu a reușit să smulgă rezultatul de egalitate, iar la final a regretat că nu a reușit să-și concretizeze superioritatea, conducând în prima repriză și cu cinci goluri, 15-10.

Pentru echipa lui Bogdan Burcea au marcat Ana-Maria Ţicu 10 goluri, Patricia Vizitiu 6, Carmen Şelaru-Ilie 5, Zeljka Nikolic 3, Alexandra Orşivschi 1, Nicoleta Tudorică 1, Maria Valentina Ion 1.

Golurile formaţiei antrenate de Gheorghe Tadici au fost reuşite de Dana Abed-Kader 8, Cristiana Nica 6, Andreea Tecar 5, Alexandra Severin 3, Teodora Popescu 2, Larisa Şerban 1, Ana-Maria Andreea Mihart 1.

SCM Craiova a acumulat şase puncte în clasament după acest succes, iar HC Zalău rămâne cu trei. SCM Craiova va juca sâmbătă şi duminică, ambele manşe la Craiova, meciurile din primul tur preliminar al Cupei EHF, cu echipa italiană Jomi Salerno. 

Poate te interesează şi:

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Dobrogea Sud Constanța și SCM Craiova au trecut de primul tur în Cupa EHF

 Înainte de mult așteptata ediție a Ligii Campionilor la handbal feminin și masculin, echipele românești au fost implicate în Cupa EHF. 

Autor: Vasile Cenuşă / 07 Sept. 2019

Top 20 transferuri în handbalul masculin! Echipele puternice au mutat decisiv

Cele mai importante echipe de handbal masculin din Europa au făcut mişcări importante pe piaţa transferurilor din întreaga lume.

Ştiri recente:

Autor: Georg Lorenz / 20 Sept. 2019

10. Bundesliga ca istorie (1972-1973): În sfârșit tricouri cu reclame !

  Campionatul nu a început sub cele mai bune auspicii, mai ales din punctul de vedere al publicului. Favorita, Bayern München a învins in primul meci la Oberhausen cu 5-0 și nu a mai părăsit primul loc până in final.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Georg Lorenz / 17 Sept. 2019

9. Bundesliga ca istorie (1971-1972): Bayern, record de goluri – 101 !

  După scandalurile care au încheiat ediția anterioară, Bundesliga s-a trezit in impas și publicul i-a întors spatele.