Ronald Gavril a anulat meciul cu Vaughn Alexander

Autor: Maria Sorescu

Pugilistul român Ronald Gavril a avut parte de ghinion, accidentându-se în timpul unui antrenament. Boxerul a fost nevoit să anuleze lupta cu americanul Vaughn Alexander (33 de ani).

Confruntarea conta pentru categoria supermijlocie și era programată sâmbătă la Royal Farms Arena din Baltimore (Statele Unite).

"Vreau să vă informez că, din cauza unei accidentări neprevăzute, în ultima zi a stagiului meu de pregătire, sunt nevoit să renunţ la lupta de sâmbătă. Sunt foarte trist, pentru că m-am antrenat din greu în acest stagiu şi eram nerăbdător să urc în ring", a declarat Gavril.

Ronald Gavril nu a mai luptat din decembrie, când se impunea prin KO tehnic în faţa lui Antowyan Aikens. Românul are 19 victorii la profesionişti (15 KO) şi 3 înfrângeri, în timp ce Vaughn Deandre Alexander (33 ani), alias The Animal, numără 14 victorii (9 KO) şi 3 eşecuri.

Main event-ul galei de la Baltimore este meciul dintre americanul Gervonta Davis şi panamezul Ricardo Nunez, pentru titlul WBA la categoria super-pană.  

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 29 Sept. 2019

David Benavidez a recucerit titlul de campion mondial

 Staples Center din Los Angeles (California) a găzduit în acest final de săptămână un meci mult aşteptat.

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2019

Cum să eviți accidentările la sala de forță / fitness. 5 sfaturi esențiale

 Sălile de fitness și de culturism atrag toate categoriile de persoane, de la cunoscători în ale sportului la începători în domeniu. 

Autor: Andrei Szabo / 08 Aug. 2019

Mike Tyson a dezvăluit cum păcălea controalele antidoping

 Fostul pugilist american Mike Tyson a recunoscut că s-a dopat în timpul carierei sale prodigioase și a povestit cum păcălea testele antidoping.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 14 Oct. 2019

Liga 2/ Echipa etapei a-11-a. Multe meciuri amânate, dar și multe goluri

 Nu mai puțin de patru de meciuri au fost amânate în etapa a-11-a din Liga 2. Este și motivul pentru care vom reveni asupra echipei etapei, odată ce toate meciurile se vor fi jucat. Până atunci, însă, am alcătuit un prim 11 al jucătorilor care s-au făcut remarcați în partidele care totuși s-au disputat în această etapă.

Autor: Maria Sorescu / 12 Oct. 2019

Dinamo a câștigat clar în Rusia, cu Chekhovskie Medvedi

 Dinamo Bucureşti a lăsat o impresie excelentă în deplasarea cu campioana Rusiei. 

Autor: Andrei Szabo / 12 Oct. 2019

Liga 2: Liderul Turris pierde cu Metaloglobus, Mioveni se impune la Timișoara

 Etapa a 11 din Liga 2 a consemnat un eșec neașteptat pentru liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.