Luke Samoa și-a prelungit contractul cu Timișoara Saracens

Autor: Andrei Szabo

Luke Samoa (31 ani), născut în Auckland (Noua Zeelandă), a fost cel mai bun marcator în SuperLigă, reuşind 163 de puncte în sezonul recent încheiat. Rugbistul va continua alături de Timişoara Saracens pentru încă două sezoane, a anunţat gruparea bănăţeană.

''Este un privilegiu şi o onoare să joc pentru un club precum Timişoara Saracens. Sunt foarte bucuros să continui să reprezint acest oraş şi să fac parte din această echipă. Mulţumesc suporterilor pentru susţinere şi sunt nerăbdător să contribui, alături de coechipierii mei, la realizările viitoare ale Timişoarei Saracens", a declarat Luke Samoa.

'Timișorenii s-au mai întărit cu nume importante precum Eugen Căpăţînă, Vasile Rus, Andrei Rădoi, Bidzina Samharadze, toți de la CSM Ştiinţa Baia Mare. În sezonul recent încheiat, bănățenii nu au reuşit să obţină niciun trofeu intern (Cupa Regelui sau Cupa României), iar în campionat, SuperLiga CEC Bank, au terminat pe locul 4.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 07 Mar. 2020

Naționala de rugby a României, învinsă de Rusia

 România rămâne cu un singur succes în Rugby Europe Championship, al doilea eșalon continental de rugby.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Naționala de rugby a României a învins Spania în Rugby Europe Championship

 După eșecurile cu Portugalia și Georgia, naţionala României de rugby a bifat prima victorie în Rugby Europe Championship.

Autor: Maria Sorescu / 31 Ian. 2020

Suporterii lui Dinamo au preluat 10% dintre acțiunile clubului

 Dinamo duce lipsă de bani, iar suporterii au decis să salveze echipa.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.