Luke Samoa și-a prelungit contractul cu Timișoara Saracens

Autor: Andrei Szabo

Luke Samoa (31 ani), născut în Auckland (Noua Zeelandă), a fost cel mai bun marcator în SuperLigă, reuşind 163 de puncte în sezonul recent încheiat. Rugbistul va continua alături de Timişoara Saracens pentru încă două sezoane, a anunţat gruparea bănăţeană.

''Este un privilegiu şi o onoare să joc pentru un club precum Timişoara Saracens. Sunt foarte bucuros să continui să reprezint acest oraş şi să fac parte din această echipă. Mulţumesc suporterilor pentru susţinere şi sunt nerăbdător să contribui, alături de coechipierii mei, la realizările viitoare ale Timişoarei Saracens", a declarat Luke Samoa.

'Timișorenii s-au mai întărit cu nume importante precum Eugen Căpăţînă, Vasile Rus, Andrei Rădoi, Bidzina Samharadze, toți de la CSM Ştiinţa Baia Mare. În sezonul recent încheiat, bănățenii nu au reuşit să obţină niciun trofeu intern (Cupa Regelui sau Cupa României), iar în campionat, SuperLiga CEC Bank, au terminat pe locul 4.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 08 Noi. 2019

Sonny Bill Williams a devenit cel mai bine plătit rugbist din lume după ce a semnat cu Toronto Wolfpack

 Noua Zeelandă a terminat pe locul al treilea la Cupa Mondială de rugby, dar vedetele sale nu duc lipsă de oferte.

Autor: Maria Sorescu / 26 Oct. 2019

Noua Zeelandă, răpusă de Anglia, la Cupa Mondială de rugby

 Reprezentativa Angliei s-a calificat în finala Cupei Mondiale de rugby după un succes spectaculos în fața selecţionatei Noii Zeelande, deţinătoarea trofeului.

Autor: Andrei Szabo / 20 Oct. 2019

Ţara Galilor şi Africa de Sud, calificate în semifinalele Cupei Mondiale de rugby

 Ţara Galilor va întâlni Africa de Sud în a doua semifinală de la Cupa Mondială de rugby din Japonia. Galezii au oferit o răsturnare spectaculoasă de scor cu Franţa, în sferturi.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 11 Dec. 2019

Concluziile lui Thomas Ryde după Mondialul de handbal feminin din Japonia

 Naționala României nu a reușit să prindă un loc care să-i asigure calificarea Jocurile Olimpice și a terminat cu o imagine cenușie Mondialul din Japonia.

Autor: Andrei Szabo / 11 Dec. 2019

Schimbare de antrenor la Napoli. Gattuso îl înlocuiește pe Ancelotti

 Carlo Ancelotti a calificat-o pe Napoli în primăvara UEFA Champions League.

Autor: Georg Lorenz / 11 Dec. 2019

35. Bundesliga ca istorie (1997-1998): Nou-promovata câștigă titlul !

 Deznodământul probabil o senzație pentru toată istoria campionatului: Kaiserslautern (foto), noua promovată, condusă de antrenorul Otto Rehhagel (foto) câștigă titlul.