Liga Zimbrilor: Dunărea Călărași pierde la masa verde meciul cu Potaissa Turda

Autor: Andrei Szabo

Liga Națională de handbal masculin consemnează și în acest sezon un meci important decis la masa verde. Astfel, Comisia de Apel a federației de profil a decis ca Potaissa Turda să câștige cu 10-0 confruntarea cu Dunărea Călărași. Pe parchet, Dunărea a câştigat cu 29-26.

După jocul amintit, din 22 noiembrie, Potaissa Turda a contestat dreptul de joc al handbaliștilor Radojkovic şi Pejovic. Comisia Centrală de Competiţii şi Comisia Centrală de Disciplină au confirmat ilegalitatea și au decis într-o primă fază că echipa din Călărași să piardă meciul la masa verde. La Apel, decizia a fost menținută.

În aceste condiţii, Potaissa Turda câştigă trei puncte în Liga Naţională, în timp ce Dunărea pierde trei puncte. Noua situaţie la vârf este cu CSM Bucureşti – 40p, 2. HC Dobrogea Sud Constanţa – 39p, 3. Potaissa Turda – 39p, 4. Steaua București – 32p, 5. Dinamo București – 30p, 6. Dunărea Călărași – 30p.

Lucrurile nu sunt însă atât de simple precum par la prima vedere. În spatele acestui caz este un scandal uriaş. Pe parcursul acestei zile vom prezenta mai multe puncte de vedere, din partea cluburilor Potaissa Turda, Dunărea Călăraşi şi chiar Dinamo Bucureşti, care a avut aceeaşi speţă, însă a fost judecată în mod diferit la Comisiile federale! 

Poate te interesează şi:

Autor: Vasile Cenușă / 15 Aug. 2019

Încă un transfer tare pentru Ligă la Dinamo. A semnat Jamali

  După Jakov Vrankovic, campioana României la handbal masculin a mai făcut un transfer util în vederea participării cu succes în următoarea ediție de Liga Campionilor.

Autor: Andrei Szabo / 14 Aug. 2019

Handbalul rămâne singurul sport de echipă în cadrul CSM București

 Echipa de handbal feminin CSM București este singurul proiect care mai beneficiază de susținere din partea Primăriei Capitalei. 

Autor: Maria Sorescu / 13 Aug. 2019

Vipers Kristiansand i-a găsit înlocuitoare lui Kristine Lunde. Pe lista preliminară a fost și o româncă

 Echipa norvegiană Vipers Kristiansand a primit o grea lovitură în momentul în care portărița Kristine Lunde s-a accidentat. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 17 Aug. 2019

Liga 2: FC Argeș câștigă la limită derby-ul etapei a treia împotriva "U" Cluj

 FC Argeș a trecut de "U" Cluj la limită, scor 1-0, datorită golului înscris de căpitanul Năstăsie în minutul 58.

Autor: Maria Sorescu / 17 Aug. 2019

San Antonio Spurs retrage tricoul cu numărul purtat de Tony Parker

 Tony Parker este apreciat de fanii și conducerea lui San Antonio Spurs. 

Autor: Viorel Berbece / 17 Aug. 2019

Liga 2/ UTA adoră 3-0. Gloria și Metaloglobus fac și ele scor. Primele rezultate ale etapei a treia

   A început și etapa a treia din noul sezon de Liga2. În meciurile jucate la ora 11 am asistat la o adevărată ploaie de goluri. UTA și Gloria Buzău își continuă parcursul perfect.