Floyd Mayweather este dispus să se lupte cu Habib Nurmagomedov pentru suma potrivită

Autor: Andrei Szabo

Lumea sporturilor de contact se pregătește pentru un nou meci mare. După ce l-a învins luna aceasta, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor într-o confruntare pentru titlul mondial UFC la categoria uşoară, Habib Nurmagomedov a lansat o nouă provocare.

Prin intermediul unui mesaj video difuzat pe reţelele de socializare, campionul originar din Daghestan a pus pe tapet o nouă posibilă confruntare.

„Hai Floyd ! Acum trebuie să luptăm: 50-0 vs 27-0. Suntem doi tipi care nu au pierdut niciodată. În junglă există doar un rege. Normal, eu sunt regele, pentru că el nu l-a dat jos pe McGregor şi eu am făcut-o uşor. Hai s-o facem'', a declarat Habib Nurmagomedov.

Floyd Mayweather s-a arătat dispus să-l înfrunte pe campionul rus de arte marţiale mixte pentru o sumă potrivită. Americanul de 41 de ani l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas.

El i-a răspuns luptătorului rus printr-un mesaj postat pe Facebook, adresat reţelelor de televiziune. „CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri", a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: „Let's make Las Vegas great again"

Până atunci însă, Floyd Mayweather urmează să îl înfrunte mai întâi pe filipinezul Manny Pacquiao, în luna decembrie. Americanul este neînvins în box, cu un bilanț 50-0. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 29 Sept. 2019

David Benavidez a recucerit titlul de campion mondial

 Staples Center din Los Angeles (California) a găzduit în acest final de săptămână un meci mult aşteptat.

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2019

Cum să eviți accidentările la sala de forță / fitness. 5 sfaturi esențiale

 Sălile de fitness și de culturism atrag toate categoriile de persoane, de la cunoscători în ale sportului la începători în domeniu. 

Autor: Andrei Szabo / 08 Aug. 2019

Mike Tyson a dezvăluit cum păcălea controalele antidoping

 Fostul pugilist american Mike Tyson a recunoscut că s-a dopat în timpul carierei sale prodigioase și a povestit cum păcălea testele antidoping.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 14 Oct. 2019

Liga 2/ Echipa etapei a-11-a. Multe meciuri amânate, dar și multe goluri

 Nu mai puțin de patru de meciuri au fost amânate în etapa a-11-a din Liga 2. Este și motivul pentru care vom reveni asupra echipei etapei, odată ce toate meciurile se vor fi jucat. Până atunci, însă, am alcătuit un prim 11 al jucătorilor care s-au făcut remarcați în partidele care totuși s-au disputat în această etapă.

Autor: Maria Sorescu / 12 Oct. 2019

Dinamo a câștigat clar în Rusia, cu Chekhovskie Medvedi

 Dinamo Bucureşti a lăsat o impresie excelentă în deplasarea cu campioana Rusiei. 

Autor: Andrei Szabo / 12 Oct. 2019

Liga 2: Liderul Turris pierde cu Metaloglobus, Mioveni se impune la Timișoara

 Etapa a 11 din Liga 2 a consemnat un eșec neașteptat pentru liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.