Steaua câștigă derby-ul cu Dinamo, în SuperLiga de rugby. Campionatul se va întrerupe până în aprilie 2018

Autor: Daniel Samoilă

 Etapa a 8-a, prima din retur, a adus un derby de mare tradiție, Steaua-Dinamo, în SuperLiga de rugby. Meciul a avut loc pe stadionul Florea Dumitrache, în capitală, cu dinamoviștii drept gazde. La capătul unei partide echilbirate, Steaua a câștigat cu 17-9 (5-6) și încheie anul pe primul loc în clasament.

Singurele eseuri ale partidei au venit din partea militarilor, prin Bogdan Doroftei și Florin Surugiu, în timp ce dinamoviștii au punctat doar prin lovituri de pedeapsă, prin Tudorel Bratu.

În clasament, Steaua e pe primul loc cu 29 de puncte, urmată de CSM Știința Baia Mare (24 de puncte) și CSM București (22 de puncte). Timișoara Saracens e pe patru cu 18 puncte, în timp ce Dinamo completează top cinci cu 13 puncte. Ultimele două poziții sunt ocupate de U Cluj și CS Poli Iași, cu 4, respectiv 2 puncte.

Alte rezultate din etapa a 8-a:
Baia Mare-Univeristatea Cluj 69-12
CS Poli Iași-CSM București 8-35

SuperLiga se va întrerupe până în aprilie 2018, asta în condițiile în care România va juca în noiembrie două meciuri test, cu Samoa și Tonga, ambele la București.

De asemenea, la începutul anului următor și până în martie, stejarii vor fi angrenați în partidele din Rugby Europe Champhionship, având ca obiectiv calificarea la Mondialul din 2019, ce are loc în Japonia.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 07 Mar. 2020

Naționala de rugby a României, învinsă de Rusia

 România rămâne cu un singur succes în Rugby Europe Championship, al doilea eșalon continental de rugby.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Naționala de rugby a României a învins Spania în Rugby Europe Championship

 După eșecurile cu Portugalia și Georgia, naţionala României de rugby a bifat prima victorie în Rugby Europe Championship.

Autor: Maria Sorescu / 31 Ian. 2020

Suporterii lui Dinamo au preluat 10% dintre acțiunile clubului

 Dinamo duce lipsă de bani, iar suporterii au decis să salveze echipa.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.