Formidabila Mihaela Buzărnescu trece în sferturi la Linz, după un meci de mare luptă

Autor: Vasile Cenușă

Ascensiunea incredibilă a Mihaelei Buzărnescu în clasamentul WTA în acest sezon nu este una întâmplătoare. Dovadă stă și prestația foarte bună a jucătoarei de 29 de ani la turneul de 226,750 de dolari de la Linz.

Venită din calificări, Buzărnescu a trecut în turul secund de ambițioasa jucătoare croată Ajla Tomljanovic, 24 de ani și locul 177 WTA. A fost 4-6, 7-6 (1), 6-1, după două ore și 19 minute de joc.

Jucătoarea noastră a dat dovadă de tărie de caracter, revenind după un set pierdut și ceva probleme în debutul actului secund.

Cele 60 de puncte WTA câștigate astfel o propulsează momentan până pe locul 94 în lume. Pentru un loc în semifinale competiției, Mihaela se va lupta cu învingătoarea partidei Lara Arrabuarrena - Belinda Bencic.

În ritmul acesta, nu este exclus să o vedem pe Buzărnescu la echipa României de FED Cup, în luna februarie, pentru disputa cu reprezentativa Canadei.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.