Campionatul Național de Tandemuri a fost un succes

Campionatul National de Tandemuri a fost organizat pentru prima dată în România și în ciuda vremii precare, concursul s-a încheiat cu bine. Sportivii cu deficiențe de vedere au pedalat alături de cei valizi. 

La competiţia de tandemuri au participat, în premieră în România, 10 echipaje în componenţa cărora s-au numărat 10 nevăzători care au colaborat cu 10 persoane valide pe o distanţă de aproximativ 45 de km.

„Astfel, am făcut un nou pas în demersul nostru de a susţine integrarea persoanelor cu deficienţe prin intermediul sportului. Evenimentul a avut succes îndeosebi în rândul participanților nevăzători. Sunt multe lucruri de făcut pentru a crește de la an la an această competiție, și mai multe de învățat pentru a avea o eficiență organizatorică crescută”, a declarat Florin Georgescu, președintele Asociației Tandem.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Pompiliu Constantin / 19 Feb. 2020

Escalada, sportul speranței. Interviu cu Claudiu Miu, fondatorul Climb Again, un proiect pentru cei dornici să-și depășească limitele

 Claudiu Miu este cel care a demarat proiectul Climb Again în urmă cu câțiva ani iar prin intermediul asociației și clubului Climb Again, el oferă oportunitatea copiilor și tinerilor cu nevoi speciale să-și recapete încrederea în forțele proprii, să facă mișcare și să aibă o mai bună coordonare în spațiu.

Autor: Andrei Szabo / 03 Feb. 2020

Eduard Novak, trei medalii la Mondialele de paraciclism pe velodrom

 Eduard Novak continuă să impresioneze în competițiile cicliste.

Autor: Andrei Szabo / 18 Dec. 2019

VIDEO/ Manifestul lui Pierre de Coubertin, cel mai scump suvenir sportiv

 Casa de licitații Sotheby's a vândut manuscrisul original al manifestului scris în 1892 de Pierre de Coubertin pentru un preț neașteptat de mare.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.