Daum, ai de unde alege! Zi perfectă pentru fotbaliștii români, în amicale

Autor: Alexandru Pavel

 

Patru dintre fotbaliștii români implicați în meciurile amicale disputate sâmbătă au reușit să înscrie. Dintre aceștia, trei se află în circuitul echipei mari, în timp ce al patrulea este un obișnuit al naționalei de tineret.

Astfel, fotbalistul lui Reading, Adrian Popa, a marcat în egalul pe care formația sa l-a înregistrat în față formației turce Genclerbirligi, scor 2-2, în cadrul turneului de pregătire pe care clubul englez îl efectuează în Olanda.

Florin Andone și-a respectat statul de om de gol la Deportivo la Coruna, punctând o dată în disputa pe care formația spaniolă a câștigat-o clar în fața divizionarei a patra, Silva SD, scor 5-0.

Este știut faptul că Ianis Hagi este unul dintre cei mai apreciați jucători din cantonamentul de vară de la Fiorentina, iar jucătorul român a confirmat o dată în plus, cu o dublă în prima repriză a meciului de pregătire câștigat de toscani cu scorul de 11-0, în fața unei echipe de amatori, Trentino Team.

Dar performanța zilei îi aparține lui Chiricheș, care a punctat cu o execuție superbă, de la mijlocul terenului, în amicalul pe care Napoli și l-a adjudecat cu 7-0, în fața lui Trento. Video cu reușita fundașului: bit.ly/2usxsWN.

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Preţuri exorbitante pentru biletele la partida Astra Giurgiu - Dinamo

   Astra Giurgiu şi Dinamo se vor duela în ultimul meci din sezonul regulat, într-o partidă găzduită de formaţia giurgiuveană.


Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

ACS Poli Timişoara a reuşit două transferuri

 ACS Poli Timişoara a reuşit să aducă doi fotbalişti care au evoluat în ultimii ani în Liga 1 Betano.

Autor: Nicolas Grama / 21 Feb. 2018

Liga 2 a rămas cu 18 echipe. ASA Târgu Mureș și Olimpia Satu Mare s-au retras

 Criza financiară și managementul defectuos din fotbalul românesc au efecte devastatoare pentru echipele din Liga 2.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.