Daum, ai de unde alege! Zi perfectă pentru fotbaliștii români, în amicale

Fotbal - Intern / Autor: Alexandru Pavel / Data: 16 Iul. 2017

 

Patru dintre fotbaliștii români implicați în meciurile amicale disputate sâmbătă au reușit să înscrie. Dintre aceștia, trei se află în circuitul echipei mari, în timp ce al patrulea este un obișnuit al naționalei de tineret.

Astfel, fotbalistul lui Reading, Adrian Popa, a marcat în egalul pe care formația sa l-a înregistrat în față formației turce Genclerbirligi, scor 2-2, în cadrul turneului de pregătire pe care clubul englez îl efectuează în Olanda.

Florin Andone și-a respectat statul de om de gol la Deportivo la Coruna, punctând o dată în disputa pe care formația spaniolă a câștigat-o clar în fața divizionarei a patra, Silva SD, scor 5-0.

Este știut faptul că Ianis Hagi este unul dintre cei mai apreciați jucători din cantonamentul de vară de la Fiorentina, iar jucătorul român a confirmat o dată în plus, cu o dublă în prima repriză a meciului de pregătire câștigat de toscani cu scorul de 11-0, în fața unei echipe de amatori, Trentino Team.

Dar performanța zilei îi aparține lui Chiricheș, care a punctat cu o execuție superbă, de la mijlocul terenului, în amicalul pe care Napoli și l-a adjudecat cu 7-0, în fața lui Trento. Video cu reușita fundașului: bit.ly/2usxsWN.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Intern Autor: Nicolas Grama / 26 Sep. 2017

Stadionul Ion Oblemenco va fi dat în folosință la 10 octombrie

 Noul stadion Ion Oblemenco este gata să-i primească pe spectatorii dornici să vadă meciurile lui CSU Craiova.

Fotbal / Intern Autor: Cristi Roșu / 26 Sep. 2017

Cronica etapei a-12-a din Liga I. Așa, da! Multe goluri și meciuri spectaculoase

  Etapa a 12-a a Ligii 1 Betano a propus printre cele mai interesante partide de până acum. În această rundă s-au întâlnit echipe relativ echilibrate, iar fiecare meci a căpătat statutul de “mini-derby”.

Pag. 1 din 1075 | 2 art./pag. | Total 2150 art.

Cele mai noi articole