Daum, ai de unde alege! Zi perfectă pentru fotbaliștii români, în amicale

Fotbal - Intern / Autor: Alexandru Pavel / Data: 16 Iul. 2017

 

Patru dintre fotbaliștii români implicați în meciurile amicale disputate sâmbătă au reușit să înscrie. Dintre aceștia, trei se află în circuitul echipei mari, în timp ce al patrulea este un obișnuit al naționalei de tineret.

Astfel, fotbalistul lui Reading, Adrian Popa, a marcat în egalul pe care formația sa l-a înregistrat în față formației turce Genclerbirligi, scor 2-2, în cadrul turneului de pregătire pe care clubul englez îl efectuează în Olanda.

Florin Andone și-a respectat statul de om de gol la Deportivo la Coruna, punctând o dată în disputa pe care formația spaniolă a câștigat-o clar în fața divizionarei a patra, Silva SD, scor 5-0.

Este știut faptul că Ianis Hagi este unul dintre cei mai apreciați jucători din cantonamentul de vară de la Fiorentina, iar jucătorul român a confirmat o dată în plus, cu o dublă în prima repriză a meciului de pregătire câștigat de toscani cu scorul de 11-0, în fața unei echipe de amatori, Trentino Team.

Dar performanța zilei îi aparține lui Chiricheș, care a punctat cu o execuție superbă, de la mijlocul terenului, în amicalul pe care Napoli și l-a adjudecat cu 7-0, în fața lui Trento. Video cu reușita fundașului: bit.ly/2usxsWN.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Intern / 27 Iul. 2017

Avancronica etapei a treia / Derby-uri cu gândul la Europa

 Viitorul-Dinamo și FCSB - CSU Craiova sunt capetele de afiș ale etapei a-III-a.

Fotbal / Intern Autor: Maria Sorescu / 28 Iul. 2017

Adrian Văsâi este noul selecționer U15

 Văsâi este ultimul selecționer care a calificat o echipă națională de juniori la un turneu final. 

Pag. 1 din 962 | 2 art./pag. | Total 1924 art.

Cele mai noi articole