Cadeții Andreea Dragoman și Cristian Pletea au câștigat Europe Youth Top 10

Autor: Maria Sorescu

 Noua generatie de jucători de tenis de masă incepe să se afirme la nivel international. Andreea Dragoman și Cristian Pletea au câștigat concursul Europe Youth Top 10 rezervat cadeților, în localitatea franceză Tours.

Andreea Dragoman a ocupat primul loc la cadete, cu 17 puncte (opt victorii și o înfrângere), urmată de campioana de anul trecut, Adina Diaconu, 16 p (șapte victorii, două eșecuri).

La cadeți, Cristian Pletea s-a clasat pe prima poziție cu 16 puncte (șapte victorii, două înfrângeri), în timp ce Rareș Șipoș a terminat al șaselea, cu 13 puncte (patru victorii, cinci înfrângeri).

În proba junioarelor, Bernadett Balint a ocupat doar locul 8, 12 puncte, având doar trei victorii și șase înfrângeri. Croata Lea Rakovic a reușit victorii pe linie și a câștigat concursul cu 18 puncte. La juniori, unde România nu a avut reprezentant, s-a impus croatul Filip Zeljko.

Ediția de anul trecut, de la Terni (Italia), a fost câștigată de românca Bernadette Szocs, la junioare, Bernadett Balint ocupând locul 4, iar Irina Ciobanu 7. La cadete s-a impus Adina Diaconu, iar Andreea Clapă s-a clasat a treia, în timp ce Alexandru Manole a ocupat locul 5 la cadeți.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Mar. 2020

Japonia nu intenționează să amâne Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice sunt prevăzute în perioada 24 iulie- 9 august. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Mar. 2020

Hend Zaza, la doar 11 ani, va participa la Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea multe elemente de inedit, iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de prezența unei sportive de 11 ani.

Autor: Andrei Szabo / 25 Feb. 2020

Coronavirusul sabotează competițiile. Mondialul de tenis de masă și meciurile din campionatul Japoniei, amânate

 Epidemia de coronavirus pune în pericol întrecerile sportive. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.