Brad Pitt va pilota un monopost de Formula 1 în week-endul de cursă de la Silverstone

Autor: Mihai Constantin

Celebrul actor Brad Pitt va avea ocazia de a pilota o mașină de Formula 1, pe legendarul circuit de la Silverstone.

 
Prezențele tot mai dese ale lui Brad Pitt la cursele de Formula 1 au fost în sfârșit elucidate. Actorul american va fi personajul principal al unui film centrat în jurul Marelui Circ, iar cu această ocazie va avea șansa să și urce la volanul unui monopost de Formula 1.
 
Filmul, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit, spune povestea unui pilot retras din activitate, interpretat de Brad Pitt, care se întoarce pe circuit pentru a-i fi alături unui debutant, protejatul său. Filmările vor debuta în scurt timp la Silverstone, iar Pitt va avea ocazia de a pilota o mașină de Formula 1 chiar în fața publicului live de la Marele Premiu al Marii Britanii.
 
Șeful Formulei 1, Stefano Domenicali, a declarat că proiectul filmului ar putea fi cam "invaziv" pentru echipele din Marele Circ, într-un weekend de cursă atât de important, dar și-a exprimat convingerea că filmul cu Brad Pitt va avea un impact pozitiv asupra competiției regină a motorsportului.
 
"Filmările vor începe la Silverstone în curând, iar acesta va fi primul film artistic cu scene filmate chiar în timpul unui Mare Premiu adevărat. Va fi destul de invaziv pentru echipe, în termeni de logistică și producție, dar ar trebui să fie obișnuiți deja cu cei de la Netflix. E un aspect pe care va trebui să îl ținem sub control, într-un fel sau altul, dar ne va oferi ocazia să arătăm lumii că Formula 1 nu se oprește pentru nimic", a spus Domenicali.
 
Expertul Formula 1 Will Buxton a explicat că, pentru a nu incomoda prea mult desfășurarea evenimentului, echipa de filmare va fi tratată ca o a 11-a echipă a competiției. Acest  eveniment le va oferi oficialilor din Formula 1 și o idee mai amplă asupra măririi numărului de echipe, dar le va oferi în special ocazia de a testa noi tehnologii în ceea ce privește transmisiunile. Se pare că monopostul pe care îl va conduce Brad Pitt va fi dotat cu o cameră de cockpit 6K, ceea ce ar putea revoluționa viitorul transmisiunilor din Formula 1.
 
Pitt va conduce un monopost de Formula 1 doar teoretic, pentru că, din punct de vedere al specificațiilor tehnice, va fi în realitate un monopost F2, modificat de echipa Mercedes pentru a arăta ca o mașină din clasa regină. De altfel, se spune că Mercedes și Lewis Hamilton au fost implicații în mod masiv în producerea filmului, septuplul campion mondial având un cuvânt important inclusiv în scenariul filmului.

Poate te interesează şi:

Autor: Mihai Constantin / 19 Iun. 2023

Verstappen si restul lumii. Olandezul de la Red Bull a bifat a sasea victorie a sezonului in MP al Canadei

 Max Verstappen continua sa faca legea pe circuitele de Formula 1 si se indreapta cu pasi repezi spre al treilea titlu consecutiv in Marele Circ.

Autor: Mihai Constantin / 17 Mai 2023

Formula 1: Marele Premiu de la Imola a fost anulat

 Marele Premiu era programat pentru acest weekend.

Autor: Mihai Constantin / 30 Apr. 2023

Formula 1: Sergio Perez face dubla în Baku - Verstappen și Leclerc pe podium

Pilotul mexican Sergio Perez a câștigat pentru a doua oară în carieră Marele Premiu al Azerbaidjanului, defășurat pe circuitul stradal din Baku.

Ştiri recente:

Autor: Dan Voinea / 10 Aug. 2023

Tottenham a acceptat oferta lui Bayern, Kane se mută în Bundesliga

Lukaku ar putea fi înlocuitorul lui Kane la gruparea londoneză.

Autor: Dan Voinea / 08 Aug. 2023

Halep a ajns pe locul 574 în clasamentul live WTA!

După US Open 2023, Simona va ieși din ierarhia mondială.

Autor: Dan Voinea / 08 Aug. 2023

CSU Craiova a adus un jucător cu aproape 300 de apariții în Serie A

Jasmin Kurtic are 83 de selecții în naționala Sloveniei.