Brad Pitt va pilota un monopost de Formula 1 în week-endul de cursă de la Silverstone

Autor: Mihai Constantin

Celebrul actor Brad Pitt va avea ocazia de a pilota o mașină de Formula 1, pe legendarul circuit de la Silverstone.

 
Prezențele tot mai dese ale lui Brad Pitt la cursele de Formula 1 au fost în sfârșit elucidate. Actorul american va fi personajul principal al unui film centrat în jurul Marelui Circ, iar cu această ocazie va avea șansa să și urce la volanul unui monopost de Formula 1.
 
Filmul, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit, spune povestea unui pilot retras din activitate, interpretat de Brad Pitt, care se întoarce pe circuit pentru a-i fi alături unui debutant, protejatul său. Filmările vor debuta în scurt timp la Silverstone, iar Pitt va avea ocazia de a pilota o mașină de Formula 1 chiar în fața publicului live de la Marele Premiu al Marii Britanii.
 
Șeful Formulei 1, Stefano Domenicali, a declarat că proiectul filmului ar putea fi cam "invaziv" pentru echipele din Marele Circ, într-un weekend de cursă atât de important, dar și-a exprimat convingerea că filmul cu Brad Pitt va avea un impact pozitiv asupra competiției regină a motorsportului.
 
"Filmările vor începe la Silverstone în curând, iar acesta va fi primul film artistic cu scene filmate chiar în timpul unui Mare Premiu adevărat. Va fi destul de invaziv pentru echipe, în termeni de logistică și producție, dar ar trebui să fie obișnuiți deja cu cei de la Netflix. E un aspect pe care va trebui să îl ținem sub control, într-un fel sau altul, dar ne va oferi ocazia să arătăm lumii că Formula 1 nu se oprește pentru nimic", a spus Domenicali.
 
Expertul Formula 1 Will Buxton a explicat că, pentru a nu incomoda prea mult desfășurarea evenimentului, echipa de filmare va fi tratată ca o a 11-a echipă a competiției. Acest  eveniment le va oferi oficialilor din Formula 1 și o idee mai amplă asupra măririi numărului de echipe, dar le va oferi în special ocazia de a testa noi tehnologii în ceea ce privește transmisiunile. Se pare că monopostul pe care îl va conduce Brad Pitt va fi dotat cu o cameră de cockpit 6K, ceea ce ar putea revoluționa viitorul transmisiunilor din Formula 1.
 
Pitt va conduce un monopost de Formula 1 doar teoretic, pentru că, din punct de vedere al specificațiilor tehnice, va fi în realitate un monopost F2, modificat de echipa Mercedes pentru a arăta ca o mașină din clasa regină. De altfel, se spune că Mercedes și Lewis Hamilton au fost implicații în mod masiv în producerea filmului, septuplul campion mondial având un cuvânt important inclusiv în scenariul filmului.

Poate te interesează şi:

Autor: Mihai Constantin / 22 Oct. 2023

Formula 1: Verstappen, la a 50-a victorie în Marele Circ. Ce înseamnă acest lucru ?

 Max Verstappen a obținut cea de-a 50-a victorie în Formula 1 și a glumit.

Autor: Nicolae Comănescu / 12 Oct. 2023

Bernie Ecclestone, condamnat la 17 luni de închisoare cu suspendare și plata a 750 de milioane de euro

 Bernie Ecclestone este unul dintre fondatorii Formulei 1, competiție pe care a dus-o la un nivel înalt de popularitate.

Autor: Mihai Constantin / 19 Iun. 2023

Verstappen si restul lumii. Olandezul de la Red Bull a bifat a sasea victorie a sezonului in MP al Canadei

 Max Verstappen continua sa faca legea pe circuitele de Formula 1 si se indreapta cu pasi repezi spre al treilea titlu consecutiv in Marele Circ.

Ştiri recente:

Autor: Nicolae Comănescu / 10 Iun. 2024

Condamnare istorică pentru rasism în fotbalul spaniol. Se poate și la noi ?

 Trei fani ai Valenciei au fost condamnați la închisoare.

Autor: Nicolae Comănescu / 09 Iun. 2024

Noua generație a preluat controlul tenisului. Alcaraz, campion la Roland Garros. Sinner, lider mondial

 Novak Djokovic, ultimul mare nume din tripleta Federer-Nadal-Djokovic a coborât de pe primele două poziții ATP.

Autor: Pompiliu Constantin / 16 Mai 2024

Magia Cupei: Corvinul Hunedoara ne arată farmecul acestei competiții

 În ciuda unui format competițional total neatractiv, după cum este cel gândit de FRF, Cupa României la fotbal ne arată că mai are o urmă de farmec.