Liga 1: Nici nu s-a reluat bine campionatul că lupta la titlu pare tranșată, după CFR-FCSB 1-0

Autor: Andrei Szabo

Fanii fotbalului românesc au așteptat cu nerăbdare confruntarea dintre CFR Cluj și FCSB cu speranța unui meci spectaculos, dar poate și cu iluzia că echipa lui Vintilă nu va pierde, iar suspansul se va menține în lupta la titlu.

Nu a fost chiar așa, deși după trei luni de pauză cele două echipe nu au arătat deloc rău. Mai ales FCSB a lăsat o impresie bună, comparativ cu meciurile precedente în fața CFR-ului.

Duelul care a contat pentru etapa a III-a a play-off-ului Ligii 1 ne-a oferit însă și multe stângăcii, iar una dintre acestea a făcut diferența. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 1-0 grație unui autogol.

În minutul 24,  Deac a executat de pe partea stângă un corner, trimiţând scurt până la Djokovic, care a centrat puternic în careul de şase metri, de unde Ovidiu Popescu a reluat în propria poartă, în încercarea de a respinge.

CFR Cluj a jucat pragmatic, iar FCSB a irosit numeroase șanse de gol, care aveau să-l determine pe Dan Petrescu la finalul meciului că echipa sa putea pierde acest meci cu 5-3. Portarul Arlauskis a fost cel mai bun jucător al gazdelor din Gruia.

Până la urmă, CFR Cluj a ieșit bine din acest derby și s-a desprins la șapte puncte de FCSB, ceea ce înseamnă că Man, Coman și compania au cam ieșit din lupte pentru titlul de campioană.

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Itu (Petrila '67), Bordeianu, Djokovici (L. Aurelio '85)- Deac (Chipciu '85), Omrani (Rondon '59), Costache (Păun '59). Antrenor Dan Petrescu;

FCSB: Vlad - Creţu, Planici, Nedelcu (Miron '90+5), Ov. Popescu - Oaidă (Ad. Petre '62), L. Filip (Vînă '33, Moruţan '62), Olaru - Man, Tănase, Fl. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Iul. 2021

Seara mediocră pentru fotbalul românesc. FCSB, Craiova și Sepsi, eliminate din Conference League

 Fotbalul românesc a avut o seară de coșmar în nou-înființata competiție europeană Conference League. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Iul. 2021

CFR Cluj merge în turul 3 preliminar al Champions League. Rezultate complete în turul 2

 După un meci tur neconvingător în Gibraltar, CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Autor: Andrei Szabo / 27 Iul. 2021

Transferuri în Liga 1: Vinicius a semnat cu FCSB, Brănescu, prezentat de Farul

 Echipe din Liga 1 continuă să facă achiziții chiar și după etapa a doua a campionatului.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 30 Iul. 2021

Seara mediocră pentru fotbalul românesc. FCSB, Craiova și Sepsi, eliminate din Conference League

 Fotbalul românesc a avut o seară de coșmar în nou-înființata competiție europeană Conference League. 

Autor: Maria Sorescu / 29 Iul. 2021

San Marino, ţara cel mai puțin populată care obține o medalie olimpică

 Jocurile Olimpice de la Tokyo au adus în prim-plan numeroase premiere.

Autor: Maria Sorescu / 29 Iul. 2021

Sunisa Lee, campioană olimpică la gimnastică individual-compus

 În absența lui Simon Biles, campioana olimpică en titre, bătălia pentru aur în finala de individual compus a fost strânsă și deschisă.