Darko Zakoc va continua pe banca lui Volei Alba Blaj

Autor: Maria Sorescu

Campioana CSM Volei Alba Blaj l-a convins pe antrenorul Darko Zakoc să rămână în „Mica Romă”. Cele două părți au semnat un contract pentru încă două sezoane.

"Clubul nostru îşi exprimă satisfacţia că antrenorul de care se leagă toate performanţele sale interne şi internaţionale va rămâne la Blaj cel puţin până la finalul sezonului 2020/2021. În următoarea perioadă, tehnicianul sârb îşi va stabili stafful tehnic, alături de care va lucra în sezonul viitor", a scris CSM Volei Alba Blaj pe Facebook..

Darko Zakoč a venit la Blaj în 2014 și a câştigat cu Volei Alba Blaj patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017 şi 2019) şi două Cupe ale României (2017 şi 2019), reuşind să califice echipa în finalele celor mai importante competiţii europene intercluburi, Liga Campionilor (2018) şi Cupa CEV (2019).

Antrenorul sârb de 56 de ani are în palmares 19 titluri naţionale, Volei Alba Blaj fiind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 27 Aug. 2019

Naționala de volei feminin a României, învinsă de Croația

 După două victorii consecutive, naţionala de volei feminin a României a pierdut în fața Croaţiei, cu scorul de 1-3.

Autor: Maria Sorescu / 25 Aug. 2019

Naționala de volei feminin a României a mai reușit o victorie la Campionatul European

 După succesul cu Ungaria, naţionala feminină de volei a României a obţinut a doua victorie consecutivă la Campionatul European.

Autor: Maria Sorescu / 25 Aug. 2019

Super victorie românească la Budapesta. Naționala feminină de volei a învins Ungaria la Campionatul European

 Naţionala de volei feminin a României a reușit o victorie fantastică la Campionatul European, chiar în fața țării gazdă, Ungaria.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.