Meci nebun la Liege. Gol pentru Rotariu în Standard-Mouscron 4-3

Autor: Dionisie Rotaru

Este binecunoscut faptul că Mircea Rednic dă totul atunci când întâlnește fostele echipe. Iar revanșa era să-i iasă și în disputa cu Standard Liege.

În criză de rezultate în ultima vreme, Royal Mouscron a jucat neașteptat de bine la Liege, cu Standard. Și asta deși după doar opt minute, gazdele aveau 1-0. Echipa condusă de Mircea Rednic și Marian Rada a replicat excelent, intrând la cabine cu 1-1, după golul lui Awoniyi, din minutul 19.

Din nou Mouscron a început prost repriza, primind gol de la Pocgnoli după doar minute de la reluare. Apoi, însă, același atacant nigerian de la oaspeți, Awoniyi, a pasat decisiv pentru Dorin Rotariu, pentru 2-2 (min. 65), pentru a înscrie apoi pentru 2-3 (min. 76). Între cele două goluri ale lui Mouscron, gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Luyindama, autorul primului gol al partidei. Se părea că Rednic va obține o revanșă prețioasă în fața echipei la care a jucat și antrenat.

Dar nu a fost să fie. În doar două minute, pe final de meci, Mouscron a pierdut totul. Carcela a făcut 3-3, iar Cop a adus victoria lui Standard în minutul 89. Pentru ca totul să fie cum nu se poate mai prost pentru oaspeți, Govea a văzut „roșu” în prelungiri și, la capătul unui meci nebun, trupa lui Rednic nu s-a ales cu nimic.

Răzvan Marin și Dorin Rotariu au fost titulari pentru echipele lor, dar primul a fost înlocuit în minutul 75, iar Rotariu în minutul 82.

Standard e pe opt în Jupiler League, la un punct în spatele ultimei echipe de pe loc de play-off, Royal Antwerp, echipa lui Loți Boloni, în vreme ce Mouscron e abia pe 12, la opt puncte de obiectivul autoimpus de Rednic, play-off-ul.

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Daniel Samoilă / 21 Feb. 2018

Avancronică. Eroi la Roma? FCSB, în fața unei calificări istorice pe terenul lui Lazio

 FCSB a câștigat prima manșă din turul 16-imilor cu Lazio, scor 1-0, iar în returul de la Roma băieții lui Dică se pot întoarce acasă ca niște adevărați eroi.

Autor: Nicolas Grama / 21 Feb. 2018

Românii iau cu asalt Olimpico pentru meciul Lazio-FCSB

 Confruntarea dintre Lazio și FCSB din șaisprezecimile Europa League se anunță extrem de interesantă, mai ales după ce echipa lui Nicolae Dică a câștigat meciul tur cu 1-0.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.