Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe

Autor: Nicolas Grama

Conducerea lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe l-a numit pe Eugen Neagoe în funcția de antrenor, el fiind prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul de 50 de ani l-a înlocuit pe Sandor Nagy, care a pregătit echipa după ce Valentin Suciu şi-a reziliat contractul cu Sepsi, la 25 octombrie.

Șefii clubului au reiterat ideea că obiectivul noului antrenor este menţinerea în prima ligă.

„Sunt convins că putem realiza acest obiectiv, pentru că altfel nu eram aici. Nu veneam dacă nu credeam în acest obiectiv. În acest moment e greu să mă pronunţ dacă avem nevoie de întăriri, vreau întâi să-i cunosc pe băieţi. Toţi jucătorii vor avea şansa lor, doar de ei va depinde dacă vom continua împreună sau dacă va trebui să aducem alţi jucători", a declarat Eugen Neagoe.

El a antrenat ultima dată echipa Poli Iaşi, până în vara acestui an, club cu care a ocupat locul 7 în sezonul trecut. După 17 etape, Sepsi ocupă locul 12, cu 11 puncte, în clasamentul Ligii I. 

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 17 Ian. 2018

Transferul iernii în Liga I: CFR Cluj îl ia până la urmă pe Ioniță

 După îndelungi negocieri, se pare că CFR Cluj șI Astra Giurgiu au ajuns la un acord pentru transferul unuia dintre cei mai buni jucători din Liga I, Alexandru Ioniță.

Autor: Daniel Samoilă / 15 Ian. 2018

FCSB va disputa trei partide amicale în stagiul de pregătire din Spania

 Vicecampioana României, FCSB și-a stabilit partidele de verificare din cadrul celui de-al doilea cantonament al iernii, în Spania. 

Autor: Dionisie Rotaru / 15 Ian. 2018

Cristi Ganea va juca din vară la Ahtletic Bilbao

   Ceea ce părea doar un zvon s-a concretizat într-un transfer neașteptat: Cristi Ganea va juca din vară pentru Athletic Bilbao.

Ştiri recente:

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Kostyuk vs Svitolina, duelul noilor staruri din Ucraina în tenis

Ucraina pare să aibă o generație înfloritoare de jucătoare de tenis. Cel mai recent caz este al Martei Kostyuk, sportiva în vârstă de doar 15 ani care reușește să ajungă în turul trei la Australian Open.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Liga Florilor: HC Zalău se impune la Galați în etapa a 12-a

 În penultimul meci al etapei a 12-a din Liga Florilor, HC Zalău, participantă în grupele Cupei EHF, s-a deplasat pe terenul formației Danubius Galați.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Coreea de Sud și Coreea de Nord vor concura la Jocurile Olimpice sub același steag

 Atât Coreea de Sud, gazda competiției, cât și Coreea de Nord vor participa sub același steag la competiția ce va debuta pe 9 februarie.