Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe

Autor: Nicolas Grama

Conducerea lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe l-a numit pe Eugen Neagoe în funcția de antrenor, el fiind prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul de 50 de ani l-a înlocuit pe Sandor Nagy, care a pregătit echipa după ce Valentin Suciu şi-a reziliat contractul cu Sepsi, la 25 octombrie.

Șefii clubului au reiterat ideea că obiectivul noului antrenor este menţinerea în prima ligă.

„Sunt convins că putem realiza acest obiectiv, pentru că altfel nu eram aici. Nu veneam dacă nu credeam în acest obiectiv. În acest moment e greu să mă pronunţ dacă avem nevoie de întăriri, vreau întâi să-i cunosc pe băieţi. Toţi jucătorii vor avea şansa lor, doar de ei va depinde dacă vom continua împreună sau dacă va trebui să aducem alţi jucători", a declarat Eugen Neagoe.

El a antrenat ultima dată echipa Poli Iaşi, până în vara acestui an, club cu care a ocupat locul 7 în sezonul trecut. După 17 etape, Sepsi ocupă locul 12, cu 11 puncte, în clasamentul Ligii I. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 18 Mar. 2018

VIDEO / Antrenorul Cristi Pustai a recitat o poezie după victoria cu Concordia

 Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a promis că va recita câte o poezie după fiecare victorie a echipei sale.

Autor: Andrei Szabo / 17 Mar. 2018

Ninsoarea amână derbiul din play-out. FC Botoșani-Dinamo va fi reprogramat

   Ninsoarea abundentă de la Botoșani a făcut imposibilă disputarea celei mai interesante dispute din play-out, dintre formația locală și Dinamo.

Autor: Andrei Szabo / 17 Mar. 2018

Liga 2: Dunărea Călărași face încă un pas spre Liga 1. FC Argeș învinge Ripensia, iar UTA ia un punct la Balotești

 Etapa din liga secundă nu ne-a oferit mari surprize. În cele cinci meciuri disputate sâmbătă, oaspeții nu au câștigat niciun joc.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 18 Mar. 2018

Analiză/ Cine este Kastamonu Bld. GSK, adversara lui SCM Craiova din Cupa EHF?

 Pentru a ajunge în finala Cupa EHF, SCM Craiova are de trecut un hop destul de greu, dar și surprinzător totodată. Campioana Turciei, Kastamonu Belediyesi GSK s-a autodepășit în această competiție. Dar cum a fost posibilă această performanță, care trebuie să le pună în gardă pe elevele lui Bogdan Burcea? Vom încerca noi să dăm un răspuns.

Autor: Andrei Szabo / 18 Mar. 2018

VIDEO / George Pușcaș a ajuns la 7 goluri în 8 meciuri în Serie B

 Vârful de 21 de ani a deschis scorul în meciul cu Palermo.

Autor: Maria Sorescu / 18 Mar. 2018

VIDEO / Antrenorul Cristi Pustai a recitat o poezie după victoria cu Concordia

 Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a promis că va recita câte o poezie după fiecare victorie a echipei sale.