Croația, calificată la Cupa Mondială din Rusia în detrimentul Greciei

Autor: Nicolas Grama

Selecționata Croației, cu vedete precum Modric, Mandzukic, Rakitic sau Kalinic, s-a calificat la Cupa Mondială din 2018.

Naționala pregătită de Zlatko Dalic a terminat la egalitate cu Grecia, 0-0, la Pireu, în manșa a doua a barajului pentru turneul final din Rusia.

Croația câștigase meciul tur cu scorul de 4-1 și a controlat și confruntarea din Grecia. Pentru Modric și compania este a cincea calificare la un turneu final după meciuri de baraj.

Croația se alătură Elveției la CM 2018, după ce echipa din Țara Cantoanelor a trecut de Irlanda de Nord (1-0 și 0-0).

Ultimele două echipe europene vor fi decise de meciurile Italia — Suedia (0-1 în tur) și Irlanda — Danemarca (0-0).

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Ian. 2018

Gicu Grozav a semnat cu Bursaspor

   În căutarea unei echipe după despărțirea de Karabukspor, internaționalul român Gheorghe Grozav a ales să rămână în Turcia, alegând clubul la care evoluează Bogdan Stancu.

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Ian. 2018

Rețeta englezească: trei ligi din Albion, în top 10 cele mai urmărite campionate din Europa

   Englezii iubesc fotbalul, iar stadioanele lor sunt mai mereu pline. De aceea, poate nu surprinde o statistică pe anul trecut, care arată faptul că trei eșaloane valorice din fotbalul englez se află în top 10 cele mai urmărite campionate din Europa.

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Ian. 2018

Ronaldinho și-a anunțat retragerea

 Deși nu a mai jucat din 2015, Ronaldinho Gaucho și-a anunțat retragerea abia acum, la aproape 38 de ani, după o carieră care a strălucit mai ales în anii 2000.

Ştiri recente:

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Kostyuk vs Svitolina, duelul noilor staruri din Ucraina în tenis

Ucraina pare să aibă o generație înfloritoare de jucătoare de tenis. Cel mai recent caz este al Martei Kostyuk, sportiva în vârstă de doar 15 ani care reușește să ajungă în turul trei la Australian Open.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Liga Florilor: HC Zalău se impune la Galați în etapa a 12-a

 În penultimul meci al etapei a 12-a din Liga Florilor, HC Zalău, participantă în grupele Cupei EHF, s-a deplasat pe terenul formației Danubius Galați.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Coreea de Sud și Coreea de Nord vor concura la Jocurile Olimpice sub același steag

 Atât Coreea de Sud, gazda competiției, cât și Coreea de Nord vor participa sub același steag la competiția ce va debuta pe 9 februarie.