Liga 2/ Vești bune din Moldova: Știința Miroslava poate juca acasă, iar Foresta scapă de datorii

Fotbal - Intern / Data: 13 Sep. 2017

Reprezentantele zonei Moldovei în Liga 2, Știința Miroslava și Foresta Suceava au primit vești bune în această săptămână, ce ar putea ajuta la menținerea cluburilor în al doilea eșalon valoric al țării.

Astfel, colegii de la liga2.ro informează că Știința Miroslava a primit în sfârșit acordul FRF de a-și disputa meciurile de acasă pe terenul de la Uricani începând chiar cu etapa următoare, când formația ieșeană primește vizita liderului AFC Hermannstadt.

Până acum, Știința a jucat meciurile de acasă pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași, acolo unde a strâns doar un punct în trei dispute (4-4 cu Dacia Unirea Brăila, 0-9 cu Chindia și 1-2 cu Academica Clinceni).

O altă veste bună vine de la Suceava. Monitorul de Suceava informează că investitorii veniți recent la clubul Foresta au reușit să achite datoriile către Finanțele publice, în valoare de 110.000 euro, astfel că bucovinenii vor putea accesa fonduri de la Consiliul Local în viitorul apropiat.

Se vorbește despre faptul că Foresta va beneficia de un ajutor în valoare de un milion de lei de la autoritățile locale. În altă ordine de idei, clubul condus mai nou de portughezul Nuno Pedro a mai înregimentat doi fotbaliști străini: Wilhem Renquin, un jucător belgian de bandă dreaptă, în vârstă de 21 de ani, respectiv atacantul francez Khalid Chalabi, în vârstă de 22 de ani.

Foresta are meci sâmbătă, pe Areni, cu CS Mioveni.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Intern Autor: Daniel Samoilă / 25 Sep. 2017

Spectacol total la Giurgiu. CFR se impune cu 3-2 și are patru puncte avans față de FCSB

 CFR Cluj câștigă pe terenul Astrei Giurgiu, 3-2, și rămâne lider în Liga 1, cu patru puncte avans față de FCSB. 

Fotbal / Intern Autor: Daniel Samoilă / 25 Sep. 2017

Liga 1: FC Botoșani se impune la limită în fața campioanei Viitorul Constanța

 FC Botoșani s-a impus la limită, 1-0, împotriva campioanei Viitorul, în etapa a 12-a din Liga 1. 

Pag. 1 din 1074 | 2 art./pag. | Total 2147 art.

Cele mai noi articole