CFR Cluj anunță două achiziții într-o zi

Autor: Nicolae Comănescu

CFR Cluj își restructurează lotul și continuă să facă achiziții, deși prima etapă s-a consumat. În ultimele 24 de ore, ardelenii au adus doi fotbaliști pentru a întări defensiva.

Este vorba de fundașii Ziv Morgan și Anton Kresic. Primul vine sub formă de împrumut de la Ironi Kiryat Shmona, iar gruparea clujeană are opţiunea de cumpărare definitivă.

Ziv Morgan este un fundaş lateral israelian, care a evoluat până acum în ţara natală, la Ironi Kiryat Shmona, echipă pentru care a bifat 113 meciuri, reuşind să înscrie două goluri şi să ofere şase pase decisive.

Cu 16 prezenţe la naţionala de tineret, Ziv Morgan a jucat pentru reprezentativa U21 a Israelului, de o performanţă remarcabilă la Campionatul European U21, jucând semifinala competiţiei.

Anton Kresic este croat și vine sub formă de împrumut de la Rijeka. Și în cazul său, CFR Cluj are opţiunea de cumpărare definitivă. 

Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon şi jumătate, a bifat 47 de meciuri şi a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Apoi, sub formă de împrumut, Krešić a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi şi Padova.

În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croaţia, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri. 

Poate te interesează şi:

Autor: Pompiliu Constantin / 16 Mai 2024

Magia Cupei: Corvinul Hunedoara ne arată farmecul acestei competiții

 În ciuda unui format competițional total neatractiv, după cum este cel gândit de FRF, Cupa României la fotbal ne arată că mai are o urmă de farmec. 

Autor: Pompiliu Constantin / 28 Apr. 2024

Opinie / FCSB, campioana României, prin consecvență și forța grupului

 FCSB s-a impus în acest sezon nu neapărat pentru că a avut individualități superioare celorlalți

Autor: Mihai Constantin / 24 Apr. 2024

Unirea Slobozia, promovare istorică în Superligă

 A fost o seară plină de emoții și determinare la Mioveni, unde echipa Unirea Slobozia a făcut pasul spre culmile fotbalului românesc.

Ştiri recente:

Autor: Pompiliu Constantin / 16 Mai 2024

Magia Cupei: Corvinul Hunedoara ne arată farmecul acestei competiții

 În ciuda unui format competițional total neatractiv, după cum este cel gândit de FRF, Cupa României la fotbal ne arată că mai are o urmă de farmec. 

Autor: Nicolae Comănescu / 11 Mai 2024

Rețeta pentru promovarea lui Como în Serie A: mulți bani, Fabregas și Henry

 După o absență de 21 de ani, Como a revenit în Serie A.

Autor: Nicolae Comănescu / 10 Mai 2024

Luptătoarele Kriszta Incze și Cătălina Axente, calificate la Jocurile Olimpice de la Paris

 România își consolidează prezența la Jocurile Olimpice în concursul de lupte.