Iuliu Mureșan, prezentat ca director executiv la Dinamo

Autor: Andrei Szabo

Dinamo speră într-o salvare pe ultima sută de metri. Cu câteva zile înainte de startul noului sezon, clubul din Ștefan cel Mare are o nouă conducere administrativă.

Principala figură este Iuliu Mureşan, care va ocupa funcţia de director executiv. El a spus că nu se aştepta să fie atât de multe probleme la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Dinamo este un club mare, cu o imagine foarte bună. Cu toate că sunt probleme, acest proiect al suporterilor DDB este un proiect fantastic. În jur de 16.000 de persoane s-au unit şi sunt convins că numărul lor va creşte. Din păcate, din cauza unor datorii acumulate şi a unor greşeli, s-a ajuns la soluţia insolvenţei. Este o soluţie prin care să fie protejat clubul. Am început să evaluăm situaţia de la Dinamo, probleme sunt foarte multe. Ne aşteptam să fie probleme, dar nu chiar atât de multe. Eu am o vorbă, problemele sunt de rezolvat. Deja am luat contact cu jucătorii, am avut nişte discuţii serioase cu ei. Jucătorii au restanţe, sunt nemulţumiţi, şi sper că vom ajunge la o concluzie pozitivă cu ei. Trebuie să repunem echipa pe drumul normal, să ne antrenăm, să jucăm şi un amical. Suntem într-o situaţie în care facem evaluări, încercăm să verificăm cât mai multe contracte. Încercăm să aflam situaţia reală. Am încredere că vom scoate clubul din insolvenţă”, a declarat Iuliu Mureșan.

Noul conducător a mers la Săftica şi a discutat cu jucătorii care au intrat în grevă pentru neplata salariilor. El a precizat că le-a câştigat încrederea fotbaliştilor şi a afirmat că principalul său obiectiv şi al administratorului judiciar este deblocarea plăţilor către jucători. Răzvan Zăvăleanu este administratorul judiciar al lui Dinamo.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Iul. 2021

Seara mediocră pentru fotbalul românesc. FCSB, Craiova și Sepsi, eliminate din Conference League

 Fotbalul românesc a avut o seară de coșmar în nou-înființata competiție europeană Conference League. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Iul. 2021

CFR Cluj merge în turul 3 preliminar al Champions League. Rezultate complete în turul 2

 După un meci tur neconvingător în Gibraltar, CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Autor: Andrei Szabo / 27 Iul. 2021

Transferuri în Liga 1: Vinicius a semnat cu FCSB, Brănescu, prezentat de Farul

 Echipe din Liga 1 continuă să facă achiziții chiar și după etapa a doua a campionatului.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 30 Iul. 2021

Seara mediocră pentru fotbalul românesc. FCSB, Craiova și Sepsi, eliminate din Conference League

 Fotbalul românesc a avut o seară de coșmar în nou-înființata competiție europeană Conference League. 

Autor: Maria Sorescu / 29 Iul. 2021

San Marino, ţara cel mai puțin populată care obține o medalie olimpică

 Jocurile Olimpice de la Tokyo au adus în prim-plan numeroase premiere.

Autor: Maria Sorescu / 29 Iul. 2021

Sunisa Lee, campioană olimpică la gimnastică individual-compus

 În absența lui Simon Biles, campioana olimpică en titre, bătălia pentru aur în finala de individual compus a fost strânsă și deschisă.