O zi de 4 puncte. România remizează în Irlanda de Nord și câștigă la masa-verde cu Norvegia

Autor: Andrei Szabo

Într-o singură zi, selecționata lui Mirel Rădoi a smuls patru puncte în Liga Națiunilor. Mai întâi, reprezentativa României a câștigat la masa-verde meciul cu Norvegia, după ce Haaland și compania nu s-au prezentat la București.

Apoi, tricolorii au terminat la egalitate la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor. În Irlanda de Nord, au marcat Boyce ’56 pentru gazde şi Bicfalvi ’81 pentru tricolori. În tribune s-au aflat 1.060 de spectatori.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Austria – 13 puncte, 2. Norvegia – 10 puncte, 3. România – 8 puncte, 4. Irlanda de Nord – două puncte.

După meciul de la Belfast, selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că va continua la echipa naţională, dacă FRF nu va dori să-i rezilieze contractul.

"Eu am în continuare contract cu Federaţia Română de Fotbal pentru următoarea campanie. Dacă federaţia nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta şi vom vedea. Niciodată nu am declarat că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere totul este clar", a declarat Rădoi la ProX.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 17 Noi. 2020

Naționala de tineret merge din nou la Campionatul European

 După semifinala jucată în 2019 la Campionatul European de tineret din Italia, naționala României sub 21 de ani va mai merge la un turneu final.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.