Craiova, eliminată surprinzător din Europa League

Autor: Andrei Szabo

Universitatea Craiova a fost învinsă încă din primul tur al Europa League. Trupa lui Cristiano Bergodi a fost eliminată de echipa georgiană Lokomotiv Tbilisi, scor 2-1 (0-0).

Golurile au fost marcate de Sikharulidze '57 şi Oulad Omar '61 pentru Lokomotiv, iar pentru Universitatea Craiova a punctat Baiaram '90+4.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: Pigliacelli - Vătăjelu, Acka, M. Constantin, Bancu - Nistor (Baiaram '77), Mateiu (Screciu '67), Cicâldău - Bărbuţ (Mihăilă '61), Koljic, Ivan. Antrenor: Cristiano Bergodi

E normal că ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar, din păcate, am pierdut. Nu am făcut un meci prea reușit. Singurul reproș pe care îl pot face e că am luat două goluri pe contraatac în deplasare. Asta m-a deranjat. Mergem înainte, nu avem ce face. În prima repriză am controlat jocul, dar am luat decizii proaste în careu. În partea a doua ne-au găsit dezechilibrați. După 2-0 am încercat și cu doi atacanți, dar asta a fost. Nu sunt de acord că ei au fost mai buni decât noi. Au fost două contraatacuri foarte bune. Noi nu am făcut acoperire preventivă. Am urmărit echipa asta, e bună, schimbă multe sisteme de joc. Nu ne-au surprins, au fost doar acele contraatacuri”, a declarat Cristiano Bergodi după meci.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.

Autor: Andrei Szabo / 04 Sept. 2020

România se încurcă cu Irlanda de Nord, la debutul în Liga Națiunilor

 Irlanda de Nord ar fi trebuit să fie cel mai slab adversar din grupa Ligii Națiunilor și părea adversarul perfect pentru debutul lui Mirel Rădoi la cârma naționalei de seniori.

Autor: Andrei Szabo / 04 Sept. 2020

VIDEO / Mutu a debutat cu victorie pe banca naționalei de tineret, 3-1 în Finlanda

 Echipa națională de tineret a României a reușit un succes important la primul meci oficial al lui Adrian Mutu în funcția de antrenor.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 11 Oct. 2020

Nadal, zeul zgurii. Rafa a câștigat al 13-lea titlu la Roland Garros

 Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, a triumfat mai clar decât ne-am fi așteptat al 13-lea trofeu de simplu la Roland Garros.

Autor: Andrei Szabo / 11 Oct. 2020

Jocul TARGET, destinat educației antidoping a copiilor și tinerilor, a fost lansat

UNEFS, în calitate de partener al proiectului Erasmus Plus Sport intitulat „GAME - utilizarea jocului în îmbunătățirea culturii performanței în rândul tinerilor”, anunță lansarea jocului TARGET.

Autor: Maria Sorescu / 08 Oct. 2020

Ugandezul Joshua Cheptegei a bătut recordul mondial la 10 000 de metri

 Valencia a găzduit o cursă istorică de atletism.