Olympiakos a devenit campioana Greciei după trei ani

Autor: Maria Sorescu

După ce anul trecut a triumfat PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, iar acum doi ani AEK Atena a luat titlul de campioană, Olympiakos a triumfat în Superliga elenă.

Acesta este titlul cu numărul 45 din istorie, asigurat după victoria cu 2-1, obţinută, duminică, pe terenul formaţiei AEK Atena.

Titlul ar putea fi întârziat de o decizie a TAS, instituție la care a apelat PAOK Salonic, care aşteaptă un răspuns la plângerea depusă împotriva unei decizii a federaţiei elene, care a retras şapte puncte clubului la care a antrenat Răzvan Lucescu pentru că avea acelaşi patronat ca Xanthi.

Oricum, formaţia din Pireu are oricum un avans liniştitor cu şase etape rămase de jucat, 19 puncte. Olympiacos a acumulat 78 de puncte, iar PAOK, 59 de puncte (cu depunctarea inclusă). Olympiacos şi AEK Atena vor juca şi finala Cupei Greciei. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 18 Noi. 2020

O zi de 4 puncte. România remizează în Irlanda de Nord și câștigă la masa-verde cu Norvegia

 Într-o singură zi, selecționata lui Mirel Rădoi a smuls patru puncte în Liga Națiunilor. 

Autor: Andrei Szabo / 17 Noi. 2020

Naționala de tineret merge din nou la Campionatul European

 După semifinala jucată în 2019 la Campionatul European de tineret din Italia, naționala României sub 21 de ani va mai merge la un turneu final.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.