FCSB, schimbată în bine după venirea lui Bogdan Argeș Vintilă

Autor: Andrei Szabo

FCSB a bifat un nou succes în campionat, 2-0 în deplasarea cu FC Botoșani. Coman și Gnohere au adus această a cincea victorie consecutivă pentru echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă.

De altfel, de la venirea antrenorului de 47 de ani, FCSB arată din ce în ce mai bine. În campionat, echipa roș-albastră nu a mai pierdut de opt jocuri.

În plus, oamenii considerați a fi talentați, dar care nu au mai impresionat, au fost puși tot mai mult în valoare de Vintilă. Cu un discurs relaxat, dar care transmite seriozitate, antrenorul a impus o oarecare rigoare la FCSB și le-a redat fotbaliștilor încrederea în ei. 

„Mă bucur că jucătorii mei au dat dovadă de spirit de sacrificiu și au reușit să marcheze chiar și în 10. Sunt fericit pentru ei”, a spus Bogdan Vintilă după meciul cu Botoșani, când echipa a gestionat bine repriza a doua în fața unui adversar cu inventivitate și tehnică bună.

Mai mult însă decât relația cu jucătorii, Vintilă a reușit să liniștească deja colaborarea cu patronul, atât de dornic să se implice la echipă. Iar acest aspect pare să fi ajutat din plin în obținerea rezultatelor. Abilitatea sa de a păstra discreția și capacitatea de a gestiona un lot valoros, dar cu multe frustrări (a se vedea ieșirile lui Adi Popa), au dus jocul lui FCSB pe un drum favorabil.

Per total, venirea lui Bogdan Vintilă a îmbunătățit jocul, dar și atmosfera în cadrul FCSB. Iar echipa arată în acest moment gata de lupta la titlu.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 20 Mar. 2020

VIDEO / Din tată în fiu. Gheorghe și Ianis Hagi jonglează cu hârtia igienică spectaculos

 Gheorghe Hagi şi fiul său Ianis au răspuns provocării globale de a jongla cu rola de hârtie igienică acasă.

Autor: Maria Sorescu / 19 Mar. 2020

Rapid va juca meciul cu FC Argeș în mediul virtual, prin FIFA 20 Pro Clubs, iar fanii pot cumpăra bilete

 Sportul virtual devine soluția de avarie în vreme de pandemie.

Autor: Andrei Szabo / 19 Mar. 2020

Liga 1 s-ar putea relua la 16 mai

 Fotbalul românesc este în pauză, dar FRF şi LPF s-au întâlnit pentru a vedea când s-ar putea relua activitatea sportivă.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.