Florinel Coman, sclipitor. Atacantul lui FCSB, MVP cu Hermannstadt

Autor: Maria Sorescu

FCSB a trecut cu 4-0 de FC Hermannstadt, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Dincolo de acest succes categoric, toată lumea a remarcat prestația atacantului Florinel Coman.

Acesta a făcut cel mai bun meci de când a venit la gruparea roș-albastră. A marcat de două ori ('39, '51) și a pasat decisiv în două rânduri lui Popa '44 şi Gnohere '72. 

Pentru prima putem spune că își merită porecla de „Mbappe”. Coman a arătat incisivitate, viteză în joc, dar și imaginație, mai ales când a pasat cu călcâiul și l-a lăsat singur pe Popa.

Per total, a dovedit că talentul său nu s-a irosit, iar sub comanda lui Bogdan Vintilă și-a redescoerit abilitățile de pe vremea când juca la Viitorul.

"Am făcut un joc foarte bun, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa pentru a lua cele trei puncte. Ca echipă, cred că a fost cel mai bun joc, mai ales că am marcat 4 goluri. Cu toţii suntem importanţi. Dacă nu suntem 11, nu putem juca, nu?", a declarat Florinel Coman.

Antrenorul Bogdan Vintilă a remarcat prestația atacantului venit de la Viitorul. ”Mi se pare normal că în sfârşit îşi arată şi el adevărata valoare, a înţeles mesajul pe care i l-am transmis şi mă bucur foarte mult pentru el, pentru că este un jucător foarte bun, care poate ajuta şi echipa naţională. Este jucătorul decisiv, dar echipa munceşte pentru el, şi ceilalţi jucători sunt importanţi, pentru că îl susţin şi îl ajută cu minge. El este cel care concretizează acţiunile şi bineînţeles mai avem şi alţi jucători care pot finaliza acţiunile echipei”, a spus Vintilă.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 29 Mai 2020

Liga 2: Dorinel Munteanu s-a despărțit de CSM Reșița

 Sezonul în Liga a II-a a fost înghețat, iar echipele aflate de la locul 7 în jos au intrat în vacanță.

Autor: Andrei Szabo / 28 Mai 2020

Competițiile sportive în aer liber se pot relua de la 1 iunie, anunță președintele Klaus Iohannis

 Autoritățile române continuă programul de relaxare graduală a măsurilor de limitare a pandemiei de coronavirus, iar sportul este influențat în acest context.

28 Mai 2020

Paradoxul fotbalului românesc. Fotbaliștii nu mai rezistă în cantonament, dar se plictiseau și acasă

 Liga 1 este un tărâm al paradoxurilor, inclusiv pe timp de pandemie.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 30 Mai 2020

Bundesliga: Bayern mărșăluiește spre titlu, Hertha continuă să impresioneze

Bayern Munchen a mai făcut un pas spre al optulea titlu consecutiv de campioană în Germania. 

Autor: Maria Sorescu / 30 Mai 2020

Sud-africanul Franco Smith este noul selecționer al Italiei

 Naționala de rugby a Italiei are un nou selecționer. Este vorba de sud-africanul Franco Smith, după cum anunță președintele federației italiene.

Autor: Andrei Szabo / 30 Mai 2020

Bogdan Stancu și-a prelungit contractul cu Genclerbirligi

 Bogdan Stancu joacă din 2011 în campionatul Turciei, unde s-a remarcat în mod constant.