Mihai Teja a vorbit despre relația cu patronul, sistemul VAR și posibila venire a lui Ianis Hagi

Autor: Andrei Szabo

Mihai Teja este sub o permanentă presiune la FCSB. Antrenorul a discutat într-o conferința de presă despre câteva subiecte sensibile, inclusiv relația cu patronul, atât de mult comentată.

"Vorbesc cu patronul în fiecare zi, aproape, dar asta rămâne între mine şi dânsul. Nu-mi simt postul ameninţat, nici nu mi-e frică, nu mi-e teamă de nimic. Când faci un rezultat de egalitate sau pierzi, e clar că apar listele, fiecare încearcă să vină la Steaua, pentru că... E normal să fie aşa la toate echipele din lume, nu numai la Steaua. Când sunt lucruri mai puţin reuşite, toate lumea dă în tine. Când e bine, toată lumea e cu tine. Deocamdată nu plec. Vedem la vară, vedem când e, astăzi nu plec. Aşa mi s-a transmis, că plec când îmi doresc eu, când vreau eu să plec de la Steaua. Vedem, mâine, poimânine, în vară, peste un an, peste un an şi jumătate, nu ştiu. Fiecare îşi doreşte să faci performanţă undeva şi să pleci mai departe", a declarat Teja.

Antrenorul lui FCSB a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi, pe care și l-ar dori în echipa sa din sezonul viitor.

"Ianis Hagi e un jucător extraordinar, mie îmi place foarte mult, are calităţi şi poate să ajungă mult mai sus. Orice echipă şi l-ar dori, pentru că în ultima perioadă a crescut foarte mult, mai ales de când a venit de la Fiorentina, este un alt Ianis Hagi şi mă bucur pentru el, îl cunosc de mic şi are calităţi foarte, foarte bune, cu siguranţă va ajunge un jucător de top. Dacă m-aş trezi cu el la antrenament l-aş îmbrăţişa. Orice jucător care vine la Steaua şi aduce un plus şi are calitate, eşti mulţumit din punctul de vedere al antrenorului", a spus Mihai Teja.

Tehnicianul roș-albaștrilor consideră că ar fi benefică introducerea asistenţei video pentru arbitraj în Liga I.

"Mi-aş dori VAR pentru că nu ar mai fi discuţii şi atunci există corectitudine. Am greşit, am plătit, nu am greşit, mi s-a dat ceea ce îmi trebuie mie sau pentru ceea ce am muncit. Peste tot ar trebuie să se întâmple aşa ceva, toţi avem nevoie de corectitudine şi lucrurile să se întâmple corect pe teren. Şi dacă m-am simţit dezavantajat ce se întâmplă? Nu mai pot să schimb nimic, asta e, mergem mai departe şi arbitri pot greşi, cum s-a întâmplat şi în străinătate şi a intervenit VAR-ul. Şi ei sunt oameni, mai greşesc, o dată greşesc împotriva ta, o dată pentru tine, se întâmplă", a spus el.

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 18 Aug. 2019

Vitoria lor sau victoria noastră? Analizăm hopul portughez din drumul spre grupele Europa League

 Cu antrenor nou și cu mai toți jucătorii veniți din 2017 încoace la club, Vitoria Guimaraes este o echipă entuziastă, periculoasă, dar și limitată din alte puncte de vedere. O analiză a viitoarei adversare a celor de la FCSB, în cele ce urmează.

Autor: Flaviu Ilie / 17 Aug. 2019

Liga 2: FC Argeș câștigă la limită derby-ul etapei a treia împotriva "U" Cluj

 FC Argeș a trecut de "U" Cluj la limită, scor 1-0, datorită golului înscris de căpitanul Năstăsie în minutul 58.

Autor: Viorel Berbece / 17 Aug. 2019

Liga 2/ UTA adoră 3-0. Gloria și Metaloglobus fac și ele scor. Primele rezultate ale etapei a treia

   A început și etapa a treia din noul sezon de Liga2. În meciurile jucate la ora 11 am asistat la o adevărată ploaie de goluri. UTA și Gloria Buzău își continuă parcursul perfect.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 18 Aug. 2019

Vitoria lor sau victoria noastră? Analizăm hopul portughez din drumul spre grupele Europa League

 Cu antrenor nou și cu mai toți jucătorii veniți din 2017 încoace la club, Vitoria Guimaraes este o echipă entuziastă, periculoasă, dar și limitată din alte puncte de vedere. O analiză a viitoarei adversare a celor de la FCSB, în cele ce urmează.

Autor: Andrei Szabo / 17 Aug. 2019

Bundesliga: Dortmund debutează în forță. Mainz-ul lui Maxim pierde la scor. Rezultatele primei etape

 Borussia Dortmund a confirmat jocul bun din Supercupă și în prima etapă de campionat.

Autor: Andrei Szabo / 17 Aug. 2019

Marius Copil va face pereche cu Nick Kyrgios la US Open

 Marius Copil va fi prezent pe tabloul principal de la US Open, însă nu doar pe tabloul de simplu.