Mihai Teja a vorbit despre relația cu patronul, sistemul VAR și posibila venire a lui Ianis Hagi

Autor: Andrei Szabo

Mihai Teja este sub o permanentă presiune la FCSB. Antrenorul a discutat într-o conferința de presă despre câteva subiecte sensibile, inclusiv relația cu patronul, atât de mult comentată.

"Vorbesc cu patronul în fiecare zi, aproape, dar asta rămâne între mine şi dânsul. Nu-mi simt postul ameninţat, nici nu mi-e frică, nu mi-e teamă de nimic. Când faci un rezultat de egalitate sau pierzi, e clar că apar listele, fiecare încearcă să vină la Steaua, pentru că... E normal să fie aşa la toate echipele din lume, nu numai la Steaua. Când sunt lucruri mai puţin reuşite, toate lumea dă în tine. Când e bine, toată lumea e cu tine. Deocamdată nu plec. Vedem la vară, vedem când e, astăzi nu plec. Aşa mi s-a transmis, că plec când îmi doresc eu, când vreau eu să plec de la Steaua. Vedem, mâine, poimânine, în vară, peste un an, peste un an şi jumătate, nu ştiu. Fiecare îşi doreşte să faci performanţă undeva şi să pleci mai departe", a declarat Teja.

Antrenorul lui FCSB a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi, pe care și l-ar dori în echipa sa din sezonul viitor.

"Ianis Hagi e un jucător extraordinar, mie îmi place foarte mult, are calităţi şi poate să ajungă mult mai sus. Orice echipă şi l-ar dori, pentru că în ultima perioadă a crescut foarte mult, mai ales de când a venit de la Fiorentina, este un alt Ianis Hagi şi mă bucur pentru el, îl cunosc de mic şi are calităţi foarte, foarte bune, cu siguranţă va ajunge un jucător de top. Dacă m-aş trezi cu el la antrenament l-aş îmbrăţişa. Orice jucător care vine la Steaua şi aduce un plus şi are calitate, eşti mulţumit din punctul de vedere al antrenorului", a spus Mihai Teja.

Tehnicianul roș-albaștrilor consideră că ar fi benefică introducerea asistenţei video pentru arbitraj în Liga I.

"Mi-aş dori VAR pentru că nu ar mai fi discuţii şi atunci există corectitudine. Am greşit, am plătit, nu am greşit, mi s-a dat ceea ce îmi trebuie mie sau pentru ceea ce am muncit. Peste tot ar trebuie să se întâmple aşa ceva, toţi avem nevoie de corectitudine şi lucrurile să se întâmple corect pe teren. Şi dacă m-am simţit dezavantajat ce se întâmplă? Nu mai pot să schimb nimic, asta e, mergem mai departe şi arbitri pot greşi, cum s-a întâmplat şi în străinătate şi a intervenit VAR-ul. Şi ei sunt oameni, mai greşesc, o dată greşesc împotriva ta, o dată pentru tine, se întâmplă", a spus el.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 22 Mai 2019

Liga 1: Concordia Chiajna a retrogradat după ce a pierdut cu Dunărea

 După opt ani în Liga 1, Concordia Chiajna a retrogradat

Autor: Andrei Szabo / 22 Mai 2019

FRF solicită UEFA să reducă accesul în grupele Ligii Campionilor pentru echipele din campionatele tari

 Lipsa de performanțe din fotbalul românesc le-a dat idei șefilor fotbalului de la noi.

Autor: Andrei Szabo / 22 Mai 2019

Raul Rusescu și-a reziliat contractul cu FCSB

 FCSB face curățenie în lot după ce a ratat din nou titlul.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 23 Mai 2019

Handbalistul Andras Szasz renunță la naționala României pentru cea a Ungariei

 Unul dintre cei mai buni handbaliști din campionatul intern, Andras Szasz, a luat o decizie care va naște cu siguranță numeroase dezbateri.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mai 2019

Lotul naționalei României pentru meciurile cu Norvegia şi Malta

 Luna iunie aduce două meciuri importante pentru naționala de fotbal a României, cu Norvegia și Malta. 

Autor: Andrei Szabo / 23 Mai 2019

Boxul ar putea fi totuși inclus în programul Jocurilor Olimpice din 2020

 Federația Internațională de Box este pe lista neagră a Comitetului Internațional Olimpic.