Special Reportaj (pg. 6)

Autor: Pompiliu Constantin / 30 Apr. 2018

Exclusiv. Povestea AS Kinder Kinders, școala de fotbal din Brașov care lucrează pe termen lung

 După discuția cu Marius Filip și Radu Szabo mă gândeam că un motto potrivit pentru școala lor ar putea fi „Fotbalul cu noi e mai plăcut decât gustul de ciocolată!”. 

04 Apr. 2018

Ce mai înseamnă educația fizică astăzi ? Ce sporturi preferă copiii ? Ne răspund profesorii de specialitate

 Sănătatea unei națiuni depinde și de strategia aleasă de stat pentru orele de educație fizică și sport.

24 Mar. 2018

Scouteri prin vecini. Cinci jucători de peste Prut buni de Liga 1

 Continuăm proiectul nostru, „Scouteri prin vecini”, cu un drum în Republica Moldova. Acolo, cu ajutor din partea unui expert în fotbalul de peste Prut, am ales cinci jucători din Divizia Națională care ar fi buni pentru Liga 1.

22 Mar. 2018

Special/ Cum ar arăta o reprezentativă unită România-Republica Moldova?

   Că tot se apropie Centenarul Marii Uniri, am făcut un exercițiu de imaginație și am așezat pe „hârtie” un lot unit al României și Republicii Moldova.

Autor: Viorel Berbece / 16 Mar. 2018

Next Generation - Mini-stranierii de azi care ne pot reprezenta cu succes pe viitor

 Dacă prezentul naționalei mari este unul gri, în schimb viitorul se anunță a fi unul mult mai interesant și mai dătător de speranțe. Pentru a vă ridica moralul în ceea ce privește soarta fotbalul românesc, am întocmit un lot de stranieri pentru care garantăm că vor face lucruri mari în fotbalul european în viitorul apropiat.

Autor: Andrei Szabo / 15 Mar. 2018

REPORTAJ / Cum trăiește Ardealul meciul CFR Cluj-FCSB. Cozi la bilete, tombole și speranțe

 S-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul CFR Cluj-FCSB, de duminică, iar presiunea în cele două tabere se amplifică. În acest context, în care miza este importantă, iar declarațiile reciproce devin tot mai tăioase, am luat pulsul evenimentului și la nivelul fanilor.

Autor: Viorel Berbece / 14 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini. Ei cum l-or fi găsit? Joesph Paintsil, ghanezul minune de la Ferencvaros

   În epsioadele anterioare, v-am prezentat câte doi jucători interesanți din campionatele Bulgariei, respectiv Serbiei. Trecem acum în Ungaria și vom începe cu cel mai promițător jucător de acolo, ghanezul Joseph Paintsil, de la Ferencvaros.

Autor: Viorel Berbece / 13 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini: Noboru Shimura, niponul neobosit de la Spartak Subotica

   Dacă în precedentele episoade ale proiectului nostru, „Scouteri prin vecini”, v-am prezentat cu precădere oameni de gol, ne-am gândit că poate ar prinde bine să ne îndreptăm atenția și spre defensivă. Protagonistul acestui episod este japonezul Noboru Shimura, cel care impresionează în acest sezon la Spartak Subotica, în Superliga sârbă.

Autor: Viorel Berbece / 07 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini: Uriașul Pavkov, „bombardierul” lui Radnicki Nis

   Dăcă în precedentele articole din rubrica „Scouteri prin vecini” v-am prezentat două nume interesante din campionatul Bulgariei, ne mutăm atenția acum spre Superliga din Serbia, și vom începe cu Milan Pavkov, atacantul de careu de la Radnicki Nis.

Autor: Viorel Berbece / 06 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini: Pedro Eugenio, „motoreta” lui Beroe Stara Zagora

   Continuăm să vă prezentăm jucători interesanți și accesibili din campionatele din țările vecine. După ce vi l-am arătat pe Fernando Karanga, rămânem în Bulgaria, pentru a ne concentra atenția asupra lui Pedro Eugenio, portughezul vitezist de la Beroe Stara Zagora.

Autor: Viorel Berbece / 06 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini: Fernando Karanga, o variantă pentru granzii din Liga 1?

   Pentru că ne apropiem cu pași mari de finalul de sezon în Liga I, ne gândim și la mișcările pe care trupele fruntașe le vor face la vară, în tentativa de a ajunge cât mai sus în Europa. De aceea, pornim și noi la vânătoare de jucători, pentru a da o mână de ajutor. Prima destinație: Bulgaria.

Autor: Pompiliu Constantin / 29 Ian. 2018

Exclusiv / Incursiune în lumea curselor de atelaje canine cu Bogdan Berende, campion european la sled dog

 Competițiile de „dog sledding”au farmecul lor, iar ele nu sunt specifice doar regiunii Alaska sau zonelor aproapiate de poli.

25 Ian. 2018

Termalica Nieciecza: Cimitirul elefanților pentru fotbaliștii români

 Nieciecza este o localitate microscopică pe harta lumii. Are 750 de suflete, dar echipa de fotbal a comunității joacă în prima ligă.

Autor: Maria Sorescu / 10 Noi. 2017

FOTOREPORTAJ / Prima zi de emoții pe noul stadion Ion Oblemenco: inaugurare cu fast în Bănie

Oltenii s-au trezit cu gândul la fotbal în dimineața zilei de 10 noiembrie. Lunga așteptare a luat sfârșit, iar fotbalul a revenit în oraș pe stadionul Ion Oblemenco.

09 Oct. 2017

Exclusiv / Povestea echipei de juniori cu golaveraj 88-0, Petrosport Ploiești

 Echipa pregătită de Iulian Cojocaru a avut o defensivă perfectă și un atac irezistibil. Cum a apărut acest proiect și ce presupune el ne-a explicat chiar antrenorul celor de la Petrosport Ploiești.