Special Reportaj (pg. 5)

Autor: Viorel Berbece / 18 Oct. 2018

Analiză / Și acum adevărata reconstrucție! Ce va alege Contra?

  Ne-a bucurat calificarea tineretului și sigur că am vrea să vedem cât mai mulți reprezentanți ai acestei generații altfel și la echipa mare, dar cum ar arăta și cât de competitivă ar fi o „națională” cu adevărat reconstruită?

03 Oct. 2018

Conferința Sport Business Chain, despre afaceri, monetizare, promovare și integritate în sport

 Domeniul Știrbey a găzduit la finalul lunii septembrie o conferință destinată tuturor celor din industria sportivă din sud-estul Europei.

Autor: Viorel Berbece / 13 Sept. 2018

Analiză / Avem o generație altfel. Cum o păstram așa?

  Dacă naționala mare încă nu convinge, chiar și cu un antrenor tânăr pe bancă, în schimb „tineretul” oferă indicii că poate fi acea generație care să schimbe viitorul, generația altfel, îndelung așteptată de microbiștii români. Dar cum facem să nu pierdem entuziasmul trupei antrenate de Mirel Rădoi?

Autor: Viorel Berbece / 01 Aug. 2018

Analiză/ Inspirație sau nimereală? Cluburile din Liga 1 au adus străini de calitate în această vară

 Poate că este prematur să ne pronunțăm, dar parcă primele două etape din noul sezon de Liga 1 au arătat că echipele au fost mai atente sau mai inspirate, dacă vreți, în transferurile de jucători străini.

Autor: Viorel Berbece / 23 Iul. 2018

Analiză / FC Hermannstadt, o potențială echipă de play-off?

   FC Hermannstadt a debutat cu dreptul în noul sezon, trecând de una dintre surprizele frumoase ale sezonului precedent, Sepsi Sf. Gheorghe. Și dacă anul trecut mizam pe Sepsi că va scăpa fără prea mari emoții de retrogradare, anul acesta mizăm pe o surpriză plăcută din partea nou-promovatei sibiene.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.

Autor: Maria Sorescu / 03 Mai 2018

FOTOREPORTAJ / Wielkiego Wydarzenia. Spectacol în Cupa Poloniei: Legia Varșovia a câștigat trofeul

 Legia Varșovia a câștigat Cupa Poloniei, după 2-1 cu Arka Gdynia. Este al 19-lea trofeu de acest fel pentru „legionari”.

Autor: Pompiliu Constantin / 30 Apr. 2018

Exclusiv. Povestea AS Kinder Kinders, școala de fotbal din Brașov care lucrează pe termen lung

 După discuția cu Marius Filip și Radu Szabo mă gândeam că un motto potrivit pentru școala lor ar putea fi „Fotbalul cu noi e mai plăcut decât gustul de ciocolată!”. 

04 Apr. 2018

Ce mai înseamnă educația fizică astăzi ? Ce sporturi preferă copiii ? Ne răspund profesorii de specialitate

 Sănătatea unei națiuni depinde și de strategia aleasă de stat pentru orele de educație fizică și sport.

24 Mar. 2018

Scouteri prin vecini. Cinci jucători de peste Prut buni de Liga 1

 Continuăm proiectul nostru, „Scouteri prin vecini”, cu un drum în Republica Moldova. Acolo, cu ajutor din partea unui expert în fotbalul de peste Prut, am ales cinci jucători din Divizia Națională care ar fi buni pentru Liga 1.

22 Mar. 2018

Special/ Cum ar arăta o reprezentativă unită România-Republica Moldova?

   Că tot se apropie Centenarul Marii Uniri, am făcut un exercițiu de imaginație și am așezat pe „hârtie” un lot unit al României și Republicii Moldova.

Autor: Viorel Berbece / 16 Mar. 2018

Next Generation - Mini-stranierii de azi care ne pot reprezenta cu succes pe viitor

 Dacă prezentul naționalei mari este unul gri, în schimb viitorul se anunță a fi unul mult mai interesant și mai dătător de speranțe. Pentru a vă ridica moralul în ceea ce privește soarta fotbalul românesc, am întocmit un lot de stranieri pentru care garantăm că vor face lucruri mari în fotbalul european în viitorul apropiat.

Autor: Andrei Szabo / 15 Mar. 2018

REPORTAJ / Cum trăiește Ardealul meciul CFR Cluj-FCSB. Cozi la bilete, tombole și speranțe

 S-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul CFR Cluj-FCSB, de duminică, iar presiunea în cele două tabere se amplifică. În acest context, în care miza este importantă, iar declarațiile reciproce devin tot mai tăioase, am luat pulsul evenimentului și la nivelul fanilor.

Autor: Viorel Berbece / 14 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini. Ei cum l-or fi găsit? Joesph Paintsil, ghanezul minune de la Ferencvaros

   În epsioadele anterioare, v-am prezentat câte doi jucători interesanți din campionatele Bulgariei, respectiv Serbiei. Trecem acum în Ungaria și vom începe cu cel mai promițător jucător de acolo, ghanezul Joseph Paintsil, de la Ferencvaros.

Autor: Viorel Berbece / 13 Mar. 2018

VIDEO/ Scouteri prin vecini: Noboru Shimura, niponul neobosit de la Spartak Subotica

   Dacă în precedentele episoade ale proiectului nostru, „Scouteri prin vecini”, v-am prezentat cu precădere oameni de gol, ne-am gândit că poate ar prinde bine să ne îndreptăm atenția și spre defensivă. Protagonistul acestui episod este japonezul Noboru Shimura, cel care impresionează în acest sezon la Spartak Subotica, în Superliga sârbă.