Special Reportaj (pg. 5)

Autor: Laura Andrei / 06 Noi. 2013

Terenul cu copac în suprafața de joc, din comuna mureşeană Fărăgău, nu este singular. Ce alte cazuri ciudate sunt în lume !

Mulți au râs de locuitorii din comuna mureşeană Fărăgău, pentru că acolo a fost construit un teren de fotbal care conține un copac secular în suprafața de joc.

Autor: Alin Bufnila / 08 Sept. 2013

FOTBALUL MIC / Orgolii multe, niciun gol într-un derby al Ligii a V-a Hunedoara

 Zarandul Crişcior şi KSS Ribiţa au terminat la egalitate, 0-0.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 31 Aug. 2013

REPORTAJ / Orgoliul „desculților”: proiect american, talent românesc. Povestea VK Soccer sau când un român de succes se întoarce din străinătate.

Deseori auzim celebra butadă cum că ne pleacă valorile. Am decis să vă prezint și o excepție. Este cazul unui român care ales să revină în țară după 20 de ani pentru un proiect curajos, VK Soccer. 

Autor: Alin Bufnila / 26 Aug. 2013

Fanii unei echipe de Liga a patra au vopsit stadionul

 Câţiva suporteri ai Aurului Brad s-au pus pe treabă. 

Autor: Alin Bufnila / 11 Aug. 2013

Spectacol la old-boys

 Fostele glorii ale Aurului Brad şi ale Corvinului au încins un amical de toată frumuseţea. 

Autor: Paul Dinu / 15 Mai 2013

INEDIT / Alergați ca-n vestul sălbatic. Arbitrii meciului Arizona Zalhanaua-Voința Hăbud urmăriți de cowboy locali

 Pe drumul 101 A, între Cocorăștii Colți și Filipeștii de Târg, se află localitatea Zalhanaua, pe meleagurile căreia s-au născut, susțin băștinașii, cei mai valoroși fotbaliști, dar și cei mai neciopliți, aș spune eu.

Autor: Paul Dinu, Andrei Szabo / 18 Mar. 2013

REPORTAJ INEDIT / Revoltă la Beclean, după ce islazurile au fost transformate în teren de golf

Țăranii din satul Boholț, comuna Beclean, s-au trezit peste noapte că gropile unde înfigeau țărușii cu care-și priponeau animalele, au devenit obiective pentru jucătorii de golf.

Autor: Viorel Berbece / 24 Ian. 2013

REPORTAJ EXCLUSIV / Turcii ne-au naturalizat canotajul: povestea fascinantă a unor succese sportive românești la Istanbul

 Ziarul de Sport vă propune un reportaj exclusiv prin care veți înțelege de ce nu mai merge canotajul românesc. Tinerele noastre sportive sunt ignorate de șefii acestui sport, în timp ce Turcia le oferă condiții excelente de performanță.

Autor: Aleksandar Manasiev / 18 Dec. 2012

Fotbal politic: Ultrasii din Balcani scapa nepedepsiti

Huliganii din Serbia sau Macedonia intretin conflictul etnic care a afectat  deja aceste tari, insa cel mai adesea nu sunt gasiti raspunzatori pentru faptele lor. Un articol de Aleksandar Manasiev, realizat in cadrul proiectului Balkan Fellowship for Journalistic Excellence (www.balkaninsight.com)

Autor: Maria Sorescu / 13 Noi. 2012

REPORTAJ EXCLUSIV / Fotbaliștii nigerieni au invadat România: ieftini și buni ?

 Puțini știu că în această perioadă, în România se află 21 de fotbaliști nigerieni, aduși pentru a-și găsi echipe în fotbalul românesc. Ei se pregătesc o lună în speranța că vor fi ochiți de vreun club dornic de „forța de muncă africană”.

Autor: Maria Sorescu / 20 Aug. 2012

REPORTAJ EXCLUSIV / Arena de box din Galați, între fier vechi, împădurire și promisiuni electorale

 Una din investițiile din vremea Guvernului Năstase, neterminată încă de atunci, zace printre buruieni și boscheți, fără a atrage vreun interes din partea municipalității.

Autor: Andrei Szabo / 08 Iun. 2012

REPORTAJ EXCLUSIV / Luptătorii Chintoan și Alexiuc se pregătesc pentru Jocurile Olimpice pe nisipul plajei din Mangalia

Doar doi reprezentanți are România la lupte în evenimentul londonez, dar atât Rareș Chintoan, cât și Alin Alexiuc speră la o medalie la Jocurile Olimpice.

Autor: Andrei Szabo / 04 Iun. 2012

REPORTAJ EXCLUSIV / Colonia braziliană de la Hypo s-a extins și vrea Liga Campionilor

 Încă trei jucătoare braziliene întăresc atmosfera și entuziasmul sud-american în tabăra lui Hypo, cea mai redutabilă echipă austriacă, și noile achiziții speră că vor avea o șansă reală să câștige Liga Campionilor la handbal feminin.

Autor: Maria Sorescu / 30 Mai 2012

REPORTAJ EXCLUSIV / Generația de sacrificiu: povestea lui Florin Ciprian Stănică, una din speranțele fotbalului românesc ajuns în liga a III-a din Cipru

Fotbalul cipriot a investit masiv în ultimii ani, iar criza „fraților” greci nu pare să-i fi afectat chiar așa de tare. Ziarul de Sport vă prezintă situația multor fotbaliști româno ce au ales sportul insular.

Autor: Andrei Szabo / 28 Mai 2012

REPORTAJ INEDIT / Baie în vin și petrecere ca-n povești pentru promovare la ACS Recaș

 Cramele din localitatea Recaș și-au dovedit din plin utilitatea după ce echipa de fotbal din localitate a promovat în Liga a II-a.